Vertel je je Partner Over Je Tweeligziel? 6 inzichten

Vandaag gaan we in oop een onderwerp waar veel over te zeggen is, maar weinig over te vinden is: wat doe je als je je zielsverwant ontmoet terwijl je in een relatie zit? En stel je voor, jouw partner ontmoet de zijne of hare. Hier is een handleiding voor jou.

Een kijkersvraag

Iemand vroeg mij laatst: “Lorraine, wat als je in een gelukkig huwelijk zit, een fantastische partner en ouder hebt, maar dan je zielsverwant ontmoet? Wat als je voelt dat dit iets totaal anders is, een connectie op zielsniveau, onvoorwaardelijke liefde en puur geluk samen? En wat als iedereen, inclusief je gezin, wenst dat dit werkt?”

Dit idee dat iedereen het beste voor elkaar wil, is prachtig. Maar is het de realiteit? Niet vaak. Laten we eerlijk zijn, angst speelt vaak een grote rol. Daarom heb ik zes inzichten voor je, als je ooit in deze situatie belandt.

Zes Inzichten Voor Deze Situatie

1. Wees Open en Eerlijk:

Praat met je partner. Niet om te kwetsen, maar omdat de waarheid belangrijk is. Een zielsconnectie gaat over echtheid.

2. Waardeer Wat Je Hebt:

Bevestig je huidige relatie. Het gaat niet om niet goed genoeg zijn, maar om begrip van je eigen gevoelens.

3. Luister Naar Je Partner:

Hun gevoelens doen er ook toe. Het gaat hier niet alleen om jou. Je hebt in eerste instantie (nog) een relatie met je partner. Angst en kwetsbaarheid zijn normaal. Het is niet dat je niet meer van ze houdt, maar eerlijkheid is cruciaal.

4. Nieuwe Gezinsdynamieken:

Misschien kan iedereen wel samen leven of vakanties delen. Als er begrip en respect is, en de kinderen staan voorop, is veel mogelijk.

5. Voel Je Veilig:

Als openheid leidt tot problemen, vooral bij een partner die niet welwillend is, denk dan goed na over je volgende stappen.

6. Jouw Geluk Telt ook:

Echte liefde betekent begrip en respect. Je geluk en groei zijn essentieel. Wanneer iemand echt van je houdt, laten ze je vrij. Dat is liefde.

Echte Verhalen

Een studente van mij was open tegen haar man over haar zielsverwant. Tot haar verbazing steunde hij haar volledig. Die steun maakte dat ze uiteindelijk koos voor haar man. Ware liefde betekent vrijheid geven.

Maar, wil je echt met iemand zijn die constant aan iemand anders denkt? Misschien niet. Maar misschien ook wel. Alles hangt af van jou en je situatie.

Tot slot

Dus, is samen leven in een complexe situatie mogelijk? Mijn ervaring zegt meestal van niet. Maar wie weet, met genoeg liefde en begrip, misschien wel. Als afsluiter nog een persoonlijke noot: Maar het belangrijkste is dat je jouw waarheid leeft, in harmonie met jezelf en anderen. Onthoud: het is jouw leven, jouw keuzes. Niemand kan je oordelen. Maak er iets moois van!

Liefs,
Lorraine

PS: Vergeet niet om je te abonneren op ons youtube kanaal te liken en te delen en abonneren voor meer inzichten.
Kijk HIER voor onze GRATIS TOOLS pagina. Bekijk hier de volledige video:

twin flame, tweelingziel, partner, relatie

Geef een reactie