Begrijp je DM! Geheimen van de mannelijke tweelingziel!

Als je hart openstaat om de speciale, zeldzame en kostbare tweelingzielconnectie echt te begrijpen, dan ben je hier aan het juiste adres. In mijn blog ga ik vandaag dieper in op de geheimen van de DM (Divine Masculin of mannelijke tweelingziel) uit onze nieuwe DM webinar.

Deze week was het webinar met mijn eigen DM en hij vertelde dingen die ik zelfs niet eens wist!! Het gaf me een enorme boost. Ik voel me geweldig, ik stuiter van de energie!

Mijn man (toekomstige man, want hij heeft me onlangs ten huwelijk gevraagd…) deelde zijn oprechte ervaringen, gevoelens en onverwachte inzichten. Het was een openbaring! Niet alleen voor de kijkers, maar dus ook voor mij! Hij wist veel meer over onze tweelingziel connectie dan ik dacht!

Ik zal hier enkele inzichten delen om je interesse te wekken voor dit geweldige DM webinar!
Tenminste, als je de connectie vanuit een mannelijk perspectief wilt begrijpen!

Aannames!! (zie mijn laatste youtube video over hoe je DM zich voelt... Ik sprak over verschillende aannames die je allebei kan hebben!
Het bleek dat ik veronderstellingen had die helemaal niet klopten. Hij was veel meer verliefd op mij dan ik ooit had kunnen denken. De kijkers begrepen dat het niet om afwijzing gaat, maar om timing. Ze wijzen je niet af!! Er is geen sprake van gebrek aan liefde. Het tegendeel is waar! Ze houden van je!! Ze houden diep van je!!!

Ik weet dat je dit natuurlijk graag hoort, maar het is waar en je kunt het gaan horen van je eigen DM! Bekijk de webinar met mijn DM!! Hij is een alfatype! Normaal gesproken praat hij (bijna) nooit over zijn gevoelens, maar voor deze speciale gelegenheid maakte hij een uitzondering, hij opende zich volledig. Hij legde de verbinding heel duidelijk uit vanuit zijn perspectief!

Hij legde ook precies uit waarom hij er eerder niet klaar voor was, waarom hij nu wel klaar was, waarom hij bij mij terugkwam, waarom hij dat eerder niet kon doen. Wat hij voelde wanneer en hoe.

Hij gaf ook tips voor jou om te doen wanneer je tweelingvlam nog niet klaar is!! Dus nogmaals!! Bekijk de webinar!! Doe de DM Module. Het zal je inzichten geven en het zal je een warm gevoel geven. je zult je eigen DM nog meer liefhebben en begrijpen.

Tijdens en na de webinar kregen kijkers berichten van hun tweelingvlam, ook al hadden ze al 5 maanden geen contact! Kun je het geloven!! Ik noem 8 mei daarom de DM-dag. Het was ook de verjaardag van mijn moeder, het voelde als een feest… het feest van liefde dat gevierd moet worden!! En dan ook nog Hemelvaartsdag in Nederland!! Een belangrijke dag voor mij op de reis. Ik maak altijd een verschuiving op deze dag. En op 15 augustus. Maria Hemelvaartdag

Maar… het is niet allemaal rozengeur en maneschijn.
Hij opende zich over levensverantwoordelijkheden – zoals kinderen en eerdere verplichtingen.
Zijn wijsheid over deze onderwerpen kan je een ander zicht op de hele zaak geven!
Het kan je helpen om nu te verschuiven zodat divine timing nu voor je kan werken!!

En de reacties op de webinar? Overweldigend!
Velen van jullie zagen jullie eigen verhalen weerspiegeld in zijn woorden.
Het gaat niet over afwijzing, maar over hun gereedheid en hun eigen groei.
Het gaat niet om een gebrek aan liefde voor jou. Ze houden van je

Hij benadrukte het belang van timing – echt klaar zijn voor eenheid, niet alleen het verlangen ernaar.
Zijn persoonlijke doorbraak kwam toen hij klaar was, niet alleen toen hij het wilde/nodig had, perfect in lijn met de timing van het universum. Magisch, toch? Het mooiste was dat toen hij er klaar voor was, ik ‘toevallig’ net ervoor er echt klaar voor was. Wil je dat leren? Volg dan de Jaar 1 cursus: Zo kom je samen met je tweelingziel.

Hij deelde een pro-tip over contact:
Houd de verbinding levend maar dring nooit aan.
Hij legde in de webinar precies uit wat je moet sturen en wat niet en wanneer.

Geïntrigeerd?
Wil je het volledige verhaal met al zijn diepgaande lagen? Duik direct in ons complete DM Module – het zit vol inzichten, waarheden en vooral HERKENNING die je connectie wellicht nu helpt veranderen. De webinar is in het Engels maar onze kijkers uit Nederland en België krijgen twee bonusvideo’s van mij in het Nederlands met de conclusie!!

Dus, ga nu kijken!! Hier is de link  naar de DM Module!

Klik hier voor mijn nieuwste YouTube video over het begrijpen van je DM!

Blijf nieuwsgierig, blijf verbonden en belangrijker nog, blijf openstaan voor de wonderen van het universum!
Liefde is alles. Leef liefde!
Lorraine Vesterink

PS: Er komen meer video’s aan, vooral als je leuk vindt, abonneert en op de bel drukt voor meer inzichten over liefde, energie en overvloed.
Mijn intentie is om je elke keer als je mijn kanaal bekijkt terug naar liefde te brengen. Elke dag chatten met mij en gelijkgestemden? Kom dan ook in de twinsoul.app

 

Geef een reactie