Ons verhaal

‘Samenkomen met je tweelingziel is mogelijk.

Tweelingziel Reis:
Mijn Verhaal van Liefde en Ontdekking

Tweelingzielen. Ik had er nog nooit van gehoord. Totdat ik de man tegenkwam waar ik drie lange jaren elke dag aan had gedacht na een kortstondige fase van verliefdheid in 2014.

 

Tot mijn verrassing vertelde hij me tijdens een wandeling dat hij dezelfde gevoelens had. Angst hield hem tegen om actie te ondernemen. Nieuwsgierigheid leidde me naar een online zoektocht door wat hij met me had gedeeld. Ik struikelde direct over het ‘concept’ tweelingzielen.

Een golf van opluchting overspoelde me. Eindelijk de duidelijkheid waar ik zo naar had verlangd.

De fasen van de tweelingzielreis verlichtten de onzekerheid die we niet zelf hadden konden doorgronden.

Gedurende drie transformerende jaren, beginnend met immense zielenpijn, begaf ik me op een pad van heling, patronen doorbreken en het koesteren van zelfliefde van binnenuit. Eindelijk was ik klaar was voor union met mijn tweelingziel, tenminste dat dacht ik…

Het duurde echter nog twee jaar voordat we officieel een relatie aangingen. Hoewel ik wel had verwacht dat we ooit zouden samenkomen in dit leven, overviel het moment me. Vooral omdat hij tijdens de volle tweelingzielmaan van 11/12 november voor mijn deur stond. Een maand later, op 12-12, gingen we een officiële relatie aan.

Mijn persoonlijke twin soul journey was vol uitdagingen, doorzettingsvermogen en momenten van eenzaamheid. Daarom help ik nu andere tweelingzielen om sneller samen te komen met meer gemak, flow en zelfs plezier. Met mijn uitgebreide achtergrond als mindsetcoach sinds 2007, heb ik de intentie om een waardevolle bijdrage te leveren op hun pad

Doordat we nu bijna vier jaar samenzijn en mijn ervaring als tweelingziel docent, heb ik een scherp oog ontwikkeld om obstakels (die union tegenhouden) te identificeren. Mijn doel is om tweelingzielen te helpen samen te komen EN te blijven wereldwijd.

Lorraine Vesterink is sinds 2018 dé expert wanneer het gaat over tweelingzielen.Ze volgde hiervoor scholing nationaal en internationaal.Ze inspireert nu tienduizenden tweelingzielen via Twin Soul School en goed bekeken YouTube kanaal.

Heb jij persoonlijke vragen?
Wil je in union komen en blijven met je tweelingziel?
Of jullie connectie voeden en verdiepen?

Volg dan de modules in Twin Soul School.
JAAR 1 telt 13 modules met 4 webinars (totaal 52 webinars).
Elke maand zijn er nieuwe live Twin Soul Webinars voor al je vragen in de Twin Soul Q&A App.
Je kan de webinars later terugkijken of nu meteen bingewatchen in je eigen tempo.

Kwartaal- en jaarleden krijgen nu 4 essentiële oliën kado en toegang tot de app!
In de twin soul app kan je met elkaar sparren en krijg je antwoorden op je vragen en dagelijks inspiratie.

Zie ik je in Twin Soul School?

Liefs, Lorraine

Deelnemers over Twin Soul School
  • “De beste school of life ever!”
  • “Je leert dingen die je nergens anders leert. Had ik dit allemaal maar eerder geweten.”
  • “Twin Soul School is de beste vliegmaatschappij met een directe vlucht naar twin soul union. Doe ook mee. Word regisseur van je eigen reis.”