Dit gebeurt vlak voor Union!

Hallo, lieve lezer, Ik ben Lorraine. Voel je zoveel liefde in je hart voor je tweelingziel en vraag je je af of je op het punt staat om samen te komen met je tweelingziel? Mijn nieuwste video heeft waarschijnlijk het antwoord dat jij nu zoekt. Je bent altijd op het juiste moment op de juiste plek.

Samenkomen met je tweelingziel is een reis vol subtiele tekens en bijzondere aha momenten. Maar het begrijpen van deze tekens kan soms erg verwarrend zijn, toch?! In mijn nieuwste video ga ik dieper in op de vele indicaties die kunnen wijzen dat je dit belangrijke moment vlak voor union nadert. Ik verklap het nu nog niet hier om het speciaal voor onze kijkers te bewaren, dus zorg dat je de video bekijkt en ontdek het hele verhaal.

De afgelopen jaren hebben velen van jullie zowel hartverwarmende als hartverscheurende verhalen met mij gedeeld over het verlangen van om samen een leven op te bouwen met je tweelingziel. Terugdenkend aan mijn eigen ervaringen en het aanvankelijke gebrek aan informatie, voelde ik een diepe roep om begeleiding te bieden gevuld met al mijn liefde en waarheid die ik je maar kan geven.

Om je reis te verrijken, heb ik drie verzorgende cursussen gemaakt:
1. Zo kom je samen met je tweelingziel
2. Zo blijf je in Onvoorwaardelijke Liefde
3. Zo leef je je Zielmissie in Overvloed

Ik ben blij te kunnen delen dat de eerste cursus nu zo goed als volledig is vertaald in het Engels, vergezeld van meditaties en een eBook. Voor degenen die een tastbaar boek waarderen, is er een boek dat de cursus prachtig aanvult, een naslagwerk voor bij de cursus.

Deze reis gaat niet alleen over spiritueel ontwaken; het gaat over het gronden van deze ervaringen in je dagelijks leven.
Ondanks een vol huis met mijn eigen tweelingziel en onze levendige samengestelde gezin van zes, heb ik tijd gemaakt om deze video voor jou te creëren, zodat het je inzichten brengt en je mag ontvangen waar je naar verlangt.

Het pad naar union kan soms goed vooruitgaan, maar soms voelt het alsof elke vooruitgang wordt ontmoet met een (kleine) terugval en kan je moedeloos worden. Heb je je ooit super dichtbij gevoeld, om vervolgens je tweelingziel terug te zien trekken?
De nieuwe video behandelt deze spannende momenten en kan je een handvat bieden om nu echt jullie union te creëren.

Onthoud dat elke reis in feite een diep persoonlijk ontwikkel traject is en overloopt van oneindige mogelijkheden. Dat is ook precies waar alles cursussen en modules over gaan: jezelf ontwikkelen met als resultaat: a happy harmonious union !Zie elke uitdaging niet als een obstakel, maar als een stap dichter bij het verlangen van je hart.

Vergeet de video niet te liken, te delen en te abonneren terwijl we samen onze soul tribe bouwen. Deze vibe kan je voelen in de twinsoul.app Voel je welkom daar, waar we dagelijks samen bloeien en groeien.

Veel liefs,
Lorraine

Geef een reactie