flamingo-illustration

We detected that you may be speaking a different language.

Do you like to change to:

*Close and don't change language.

Hoe manifesteer je binnen 3 dagen je UNION!

Het is mogelijk om je verlangens binnen drie dagen te realiseren!
Ik ben elke keer nog altijd overweldigd, maar het is echt waar.
Het is zelfs eenvoudig, effectief en haalbaar. Dus laten we het nu meteen samen doen!

Ik weet nu dat het binnen drie dagen mogelijk is, en ik ben niet de enige.
Veel leraren van de Wet van Aanname, zoals Neville Goddard, en van de Wet van Aantrekking, zoals Abraham Hicks en Louise Hay, geloven ook dat het mogelijk is omdat ze het al zo vaak bewezen hebben gezien!

Veel van onze tweelingziel-studenten hebben het ook bewezen.
Ik snap niet waarom niet iedereen dit doet, maar ik wil iedereen uitdagen om het zelf te proberen omdat het zo geweldig en leuk kan zijn.

Laat me je mijn eerste geheime stap geven.
De eerste stap is om los te laten wat we heel graag willen.
Je kunt dit testen met de ladder-techniek die ik eerder heb uitgelegd.
Veel van onze studenten hebben ladders gemanifesteerd omdat ze er geen weerstand tegen hadden.
Misschien heb je al een ladder gemanifesteerd, toch?

Maar nu wil ik je uitdagen om iets groters of echt groots te manifesteren.
Je kunt kleine bedragen zoals duizend euro of zelfs parkeerplaatsen manifesteren, maar waarom niet gaan voor iets waar je echt van houdt? Misschien samen een huis kopen, trouwen of een relatie beginnen. Misschien kunnen we samen een mooie reis boeken. Wat wil je manifesteren? En wees niet bescheiden—richt je op de grote dingen.

Het is mogelijk om binnen drie dagen alles te manifesteren.
Dus waarom niet iets groots kiezen?
Laten we nu iets groots kiezen, en ik begin met mijn eerste geheime stap.
Het klinkt misschien tegenstrijdig en een beetje vreemd, maar de eerste stap is: accepteren dat als het vijf tot tien jaar duurt om dit grote ding dat ik nu wil te manifesteren, dat dan oké is.
Waarom? Omdat ik in orde ben, gezond, gelukkig en oké.
Er gebeurt niets ergs als het vandaag niet lukt.
Dus adem in, adem uit en ontspan.

Ik heb deze manier van ontspannen geleerd van Veronica Isles.
Misschien ken je haar; ze is een geweldige lerares en kan je helpen meer te ontspannen.
Dus laat los van je verlangen. Het klinkt tegenstrijdig, maar het helpt echt om weerstand los te laten.
Pas nadat je dit hebt gedaan, kun je elk verlangen binnen drie dagen manifesteren.

Ik wil dat je nadenkt over een zin die je tegen mij zou kunnen zeggen
Of onder mijn YouTube-video’s kunt typen of tegen je beste vrienden in je eigen woorden kunt zeggen.
Iets als “OMG!” of “Wow, ik voel zoveel vreugde!
Ik ben zo gelukkig! Ik ben zo dankbaar! Wow, ik ben overweldigd! Oh wow, dit is zo prachtig, is het niet?”
Kies je eigen woorden. Het maakt niet precies uit wat je zegt; het gaat om het gevoel erachter.
Hoe zou je het zeggen en hoe zou je je voelen? Stel je voor dat je zegt:

“Ik ben nu samen met die-en-die, en we zijn zo gelukkig. Iedereen is zo blij voor ons, en ik voel me geweldig.
We voelen ons geweldig. We respecteren elkaar. We houden van elkaar. We zijn zo trots op elkaar.”
Het is slechts een voorbeeld. Nu, doe het in je eigen woorden!

Misschien zeg je: “Ik ben zo blij dat we deze zomer samen gaan wonen,” of “Ik ben zo blij dat we een reis naar de bergen hebben geboekt.” Of zelfs: “Ik ben zo blij dat mijn zielsverwant naar mijn stad kwam, en we gingen naar dit prachtige hotel waar hij verklaarde dat ik de liefde van zijn leven ben, degene waarop hij heeft gewacht.”

Ik wil dat je dit drie dagen herhaalt, en je kunt dat op je eigen manier doen.
Ik heb mijn eigen methode gemaakt—ik hou ervan mijn ‘blijschrijven’-techniek te gebruiken, een vorm van scripting.
Hier is de link van de Blijschrijven Module waarin ik uitleg hoe ik dit doe.
Maar je kunt gewoon een notitieboekje pakken en de zin opschrijven, zoals:
“Dit is zo geweldig! Ik heb net $1.000 of $1 miljoen in de loterij gewonnen!”

Je hebt waarschijnlijk al veel dingen in je leven gemanifesteerd, veel kleine dingen.
Nu wil ik je uitdagen om voor de grote dingen te gaan.
Wat betreft mijn tweelingziel, kan ik dingen snel manifesteren omdat ik geloof dat we dezelfde ziel delen.
Daarom is het makkelijker om iets te manifesteren, want als ik iets wil, en we delen dezelfde ziel, dan wil hij dat ook, toch?
Dus als ik iets beslis, gaat het heel snel, en ook als hij iets beslist, gaat het heel snel.
Ons leven is zeer harmonieus en gelukkig omdat alles goed verloopt.

Je kunt nu eenheid manifesteren!
Sommige mensen geloven dat het manifesteren van dingen die te maken hebben met hun tweelingziel niet mogelijk is, en dat kan voortkomen uit angst. Het duurde vele jaren voordat ik samenkwam met mijn tweelingziel, maar toen ik eenmaal de juiste techniek had, duurde het slechts een paar maanden. Bekijk mijn nieuwe video HIER om te horen hoe dat gebeurde!

Een van onze studenten volgde het Money Mindset Module en was zo vasthoudend in onze gelduitdaging, en hoewel het een uitdaging was, was zij de enige die volhield en nu verkocht zij haar appartement moeiteloos.
Alles verloopt snel als de zaken goed zijn.

Dus als je volhoudt, kan je binnen 3 dagen gemakkelijk manifesteren.
En wat als het een week duurt? Nou, dan ben je toch nog steeds blij, toch?
Het maakt niet uit als het niet binnen die 3 dagen gebeurt, maar ik zeg dat het zelfs vandaag kan gebeuren.
Soms heb ik een coachingsgesprek met een van onze Complete Guide to Union-studenten, en dan krijgen ze diezelfde dag nog een relatie met hun tweelingziel. Het kan binnen 3 dagen gebeuren, en als je het goed doet, zal het gebeuren. Het is onvermijdelijk!

Hoe gebeurt het?
Door de eerste stap te volgen en door je affirmatie te herhalen.
Ik herhaal de affirmatie in mijn eigen woorden zoals “Oh, het is zo prachtig dat dit gebeurd is,” terwijl ik aan het koken ben, de afwas doe, boodschappen doe of zelfs douchen—meestal douche ik in stilte, maar als er een gedachte opkomt, laat het dan mijn mantra zijn, laat het het ding zijn waarop ik me concentreer.

Nu daag ik je uit om dit te doen
Het zou echt geweldig zijn als je dit zou kunnen delen met je vrienden en familie die ook hun prachtige leven willen manifesteren.
Je kunt de uitdaging samen doen. Zou dat niet geweldig zijn om samen te doen en er plezier aan te beleven?
Want als je er grapjes over maakt, dan omzeil je de egogeest; er is geen angst als er humor is.
Het universum houdt van humor, ik hou van humor, en ik maak graag grapjes over dingen, en dat vermindert mijn weerstand en helpt dingen snel binnen te komen.

Dus de 3 eenvoudige stappen zijn…:

STAP 1
De eerste geheime stap is loslaten, weerstand verminderen, accepteren dat het een lange, lange tijd kan duren, en dat je nog steeds in orde bent. Dat was stap één.

STAP 2
Herhaal een zin in je eigen woorden, in je eigen taal, met je eigen gevoelens alsof je tegen mij of je beste vriend praat: “Whoa, je gelooft het niet, dit is echt gebeurd, het is echt gebeurd! Woah, is dat niet geweldig? Woo, is dat niet prachtig? Oh ja, oh ja!”

STAP 3
En dan is de derde stap volhouden, en doe geen andere dingen.

Wil je meer inspiratie? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal, deel en volg om samen te komen en gelukkig te blijven onze Twin soul JAAR 1, 2 en 3 courses en word lid van twinsoul.app. Ik zou het geweldig vinden om je daar te zien!

Veel liefde
Lorraine Vesterink

 

Geef een reactie