Nieuwe Maan en Zonsverduistering op 8 April 2024: Een Speciale Tijd voor Tweelingzielen

Op 8 april 2024 gebeurt er iets heel bijzonders aan de hemel: er is een nieuwe maan die tegelijkertijd met een totale zonsverduistering komt. Dit gebeurt in het sterrenbeeld Ram, wat het extra speciaal maakt. Zo’n moment is zeldzaam en kan grote veranderingen brengen.

Nieuwe Start met de Nieuwe Maan

De nieuwe maan is een tijd om nieuwe plannen te maken of om met iets nieuws te beginnen. Deze nieuwe maan staat in Ram, een sterrenbeeld dat bekend staat om zijn energie en moed, is het een goed moment om lef te tonen en nog meer te doen wat je écht wilt.

Zonsverduistering: Tijd voor Grote Veranderingen

Een zonsverduistering kan dingen in ons leven veranderen. Omdat dit samenvalt met de nieuwe maan, is het een extra krachtige tijd om na te denken over wat je wilt veranderen en om stappen te zetten om dat te doen.

Wat Dit Betekent voor Jou en je Tweelingziel

Deze periode is ook heel speciaal als het gaat om de connectie met je tweelingziel. Een tweelingziel is iemand die heel goed bij je past, bijna alsof jullie voor elkaar gemaakt zijn. De energie van de nieuwe maan en de zonsverduistering kan jullie helpen om nog dichter bij elkaar te komen, of als je je tweelingziel nog niet hebt gevonden, kan het je helpen om elkaar te vinden.

Het is een tijd om echt te luisteren naar je hart en om dapper te zijn in de liefde. Als je al met je tweelingziel samen bent, kan deze tijd jullie helpen om samen nieuwe en spannende dingen te beginnen. Eindelijk kan het ineens gebeuren! Ik voel het: er staan mooie en grote dingen te gebeuren!! Als je elkaar nog zoekt, wees dan open voor nieuwe mensen die je ontmoet. Misschien is jouw tweelingziel wel dichterbij dan je denkt.

8-4-2024 een speciale datum

Op 8-4-2024 schuilt er iets speciaals in de datum zelf, die ook geïnterpreteerd kan worden als 8-4-8. Wanneer we deze getallen optellen, 8+4+8, krijgen we 20. En 2+0 brengt ons naar 2. Dit staat symbool voor overvloed (88) voor jullie samen! Het lijkt alsof het universum ons een teken geeft van voorspoed en overvloed voor jou en je tweelingziel. Laat 8-4-2024 dus een bron van inspiratie zijn en een herinnering dat jullie samen, in harmonie, alles kunnen bereiken.

Samenvatting

Nieuwe maan is het ideale moment voor creatie. De nieuwe maan en zonsverduistering op 8 april 2024 is een heel bijzondere tijd, vooral voor liefde en nieuwe starts. Het is een perfect moment om te dromen over wat je wilt en om stappen te zetten om die dromen waar te maken. Voor jou en je tweelingziel kan het een tijd zijn van dichter bij elkaar komen of elkaar vinden. Dus wees dapper, volg je hart, en kijk wat deze bijzondere tijd je kan brengen.

GRATIS Nieuwe Maan Meditatie:

Laten we vanavond 8 april om 21.44 uur tijdens deze meditatie samen en tegelijk affirmeren en na iedere zin herhalen:
? Er staat iets Groots & Moois te gebeuren voor ONS!

Ik heb het gevoel dat het gaat gebeuren als we nu echt een grote en mooie verandering IN onszelf maken, en dat zonder moeite. Als je samen wilt zijn, trouwen, of samenwonen, voel dan nu hoe je gelukkig leeft als de partner van je tweelingziel. Jij kiest wat jouw grote en mooie verandering zal zijn!

Klik HIER voor de Gratis Meditatie. Zet jij ‘m ook om 9.44 PM uur aan?

Ik voel graag jouw energie vanavond !
Liefs,

Lorraine

Hoe kan je de meditatie versterken?

Maak je ruimte schoon en opgeruimd en drink veel water. Je kan de mediatie versterken met edelstenen en essential oils als happy, calmy, intuity EN de nieuwe Divinity natuurlijk! ? Gebruik nu de code 8april om 8% korting te krijgen op alle producten. In beide shops: Infinirgy.com en hier op Twinsoulschool.com. Alleen nu!

Deel en krijg affirmaties, inspiratie en successen dagelijks in de twinsoul.app

“Dear Lorraine, I am so grateful and thankful for this app!!! For all the beautiful Twin Souls on this app rising and glowing and going with the flow trusting God and the universe and flooding the world with positive energy!!! I am so grateful and thankful for my TS and our deep love and how we rise from all things in togetherness and beautiful union. We are magic in this beautiful universe by God!”

“Wow! I love the twinsoul.app too. In a life intending to be the best and loving (bonus) mother to four children aged between 10 and 15, a happy and caring wife, and a twin flame teacher, I cherish my peaceful “me” moments spent sharing my inspiration on the Twin Soul app and discovering so much love within the app. Thank you for sharing your experiences, and thank you for joining!”

XO Lorraine

PS: ?? Wist je dat alles in de app ook wordt vertaald naar het Nederlands.

 

One Response

  1. Beste Lorriane,
    Vandaag ben ik ingeschreven en heb ik de app aangekocht. Ik zit met echt wel wat vragen. Ik ga vanavond meedoen aan de meditatie.
    Voel dat dit nu echt nodig zal zijn. Ik ben sedert 28/12/21 samen met mijn partner Evy. Ons naampje is Heivy , dit komt van HEIDI & EVY. We hebben echt al heel veel hindernissen moeten doorstaan. Sedert vorige week heeft ze me voor de zoveelste keer geblokkeerd. Ik ben er kapot van. Ik ben sedert vorig week aan het kijken op Youtube naar uw filmpjes. Een echte openbaring. Gisteren zak ik haar naam passeren op een fles wijn, constant 1221 of 21221, 44, 77. Ik word er zot van! Zelfs weet ik van gisteren dat onze verjaardag van haar 03/08 = 11, mijn verjaardag 28/10= 11! Ik ben van 1977, Evy van 1976. Het ergste is nu dat ze zelf ook ten einde raad is, en zelfs wil dat ik iemand anders zoek die beter bij me past, die mijn hartje kan vullen. Ze de situatie niet meer aan kan. Ik ben ten einde raad, en echt blij jouw kanaal ben tegen gekomen.

    Ik zet dit bericht ook de app, omdat ik niet weet of dit hier wel de goede manier is om te sturen.

    Gr Heidi Zutterman

Geef een reactie