Nieuw maan, nieuwe starts

Inspiratieshot voor de nieuwe maan

Beeld je in hoe je als een boom bij een stil meer staat, kijkend naar een oude spiegel. Deze nacht, de maan, en de boom staan symbolisch voor nieuwe beginnen en nodigen je uit om na te denken en vooruit te kijken.

 

Als je in de spiegel kijkt, zie je niet alleen jezelf, maar ook de zachte gloed van de maan die het landschap verlicht. Dit simpele moment draagt een krachtige boodschap met zich mee: het is tijd voor een nieuw begin, tijd om oude patronen achter je te laten en met een frisse blik naar de toekomst te kijken.

In je kracht staan maakt het veel makkelijker om verbinding te maken met de wereld om je heen. Herinner jezelf vanavond aan de mogelijkheid van verandering. Je bent niet alleen; alles om je heen (de andere bomen) ondersteunt je op je pad naar vernieuwing.

Na een moment van stilte en reflectie bij het meer, keer je terug naar huis, lichter en met een vernieuwd gevoel van doel. Deze nieuwe maan op 11 maart staat niet alleen voor een verandering aan de hemel, maar ook voor een mogelijke verandering binnenin jou. Het biedt een kans om met een schone lei te beginnen, open en klaar voor de toekomst.

Laten we stil zijn en in onze kracht stappen en affirmeer met mij:

? Goede dingen komen altijd op ons pad en maken ons blij!

Live love,
Lorraine

PS: Dagelijks inspiratie krijgen, doe mee in onze twinsoul.app

+

WOENSDAG 13 MAART as om 10.10 uur een nieuwe LIVE LOVE LISTENS JAAR 2.
Zo blij je in onvoorwaardelijke liefde (link in jaar 2, module 3)

 

Geef een reactie