Vrouwen worden gekoesterd en mannen tonen hun affectie!

Vandaag, Internationale Vrouwendag! Een dag gewijd aan het erkennen van de waarde en bijdragen van vrouwen wereldwijd. Laten we deze Internationale Vrouwendag niet alleen vrouwen vieren, maar ook mannen!

Het draait (volgens mij) niet om het idee dat vrouwen meer op mannen zouden moeten lijken, of andersom, maar eerder om het omarmen van je eigenheid. De kern is dat vrouwen zichzelf kunnen zijn, met trots en zonder concessies aan hun vrouwelijkheid.

Tegelijkertijd is er ruimte voor mannen om hun mannelijkheid te omarmen, zonder beperkingen. Met als doel een wereld te creëren waarin respect en waardering gelijk zijn, ongeacht je geslacht. Balans binnen onszelf en tussen mannen en vrouwen, zodat iedereen in staat is om zijn of haar unieke kwaliteiten te ontplooien en te laten zien.

Laten we vandaag een oproep doen tot wederzijds begrip, waar vrouwen worden geëerd, gekoesterd en gerespecteerd, en waar mannen de vrijheid hebben om meer genegenheid te tonen, vrij van vooroordelen.

Laten we de vandaag weg vrijmaken voor een samenleving waar gelijkheid en respect tussen mannen en vrouwen het nieuwe normaal zijn – een wereld waarin vrouwen gewaardeerd worden om hun eigenheid, en mannen de ruimte hebben om hun menselijkheid in al zijn facetten te tonen. Het is onze gezamenlijke inspanning om een gebalanceerde en wijze samenleving te creëren, waar iedereen gezien en gekoesterd mag worden, ongeacht hun geslacht.

Laten we vandaag even stilstaan, onszelf en elkaar koesteren om in alle rust de liefde te voelen.

Live Love, Lorraine

PS: wil je gekoesterd worden door je tweelingziel. Doe dan het Webinar ‘Word gekoesterd – the power of imagination’ in de twinsoul.app

Geef een reactie