Master Manifestator: Ladder Techniek (Neville Goddard)

Welkom bij het manifesteren van je diepste verlangens met precisie en gemak! In dit blog ontdekken we de ladder techniek van Neville Goddard, een poort naar zelfvertrouwen en onbeperkte manifestatievaardigheden.

Ik ben Lorraine Vesterink, jouw gids voor manifesteren van tweelingzielliefde, toegewijd aan het verlichten van jouw pad naar het leven van je wildste dromen.

Onthulling van de Ladder Techniek

Heb je ooit nagedacht over de kunst van manifestatie? Hoe kan je je verlangens moeiteloos oproepen, zelfs wanneer je in slaap valt? Dit is waar de ladder techniek begint, een van de lessen van Neville Goddard. Stel je een ladder voor. Maar waarom eigenlijk een ladder, vraag je je misschien af? De ladder dient als een voorbeeld van een manifestatie om je zelfvertrouwen te versterken, want door het beheersen van het manifesteren van een ladder, ontgrendel je de sleutel tot het manifesteren van alles, inclusief de relatie met je tweelingziel!

De Illusie van Afhankelijkheid

Laten we deze mythe ontkrachten. De officiële relatie met mijn tweelingziel, ontvouwde zich lang voordat ik de lessen van Neville Goddard tegenkwam. De essentie ligt dus niet in de kennis van het complete werk van Neville Goddard, maar in het realiseren van je kracht als manifestator. Het gaat erom de waarheid te omarmen dat je al bent begiftigd met het vermogen om je realiteit vorm te geven, zonder voorwaarden. Tweelingziel liefde = onvoorwaardelijke liefde!

De Essentie van de Ladder Techniek

Neville Goddard’s ladder techniek is eenvoudig maar diepgaand. Voordat je in slaap valt, visualiseer jezelf terwijl je een ladder op- en afloopt voor een korte periode (5 – 10 minuten gedurende minstens 3 nachten). Verdiep jezelf in de sensatie van elke stap, en voel een tastbare ervaring. De volgende dag affirmeer je: “Ik ben niet bezig met het beklimmen van een ladder,” en versterk je deze gedachte gedurende je wakkere uren. Dit voorkomt dat je het graag wilt en toch focus je op de ladder.

Mijn Persoonlijke Ladder Verhaal

Laat me je kort mijn frustratie delen. Ondanks mijn meesterschap in manifesteren, ontglipte de ladder me aanvankelijk. Het was pas toen ik het verlangen ernaar losliet, dat het universum zijn de ladder met haar gevoel voor humor aan me onthulde. Serendipiteit schonk me een ladder, niet door bewuste manifestatie, maar als een hilarische verschijning van de ladder tijdens een interview. De les? Laat de behoefte los, en manifestatie stroomt moeiteloos naar je toe!

Verbeeldingskracht Omarmen: De Poort naar Manifestatie

Manifestatie gedijt goed in de wereld van je verbeelding, vrij van tijd en ruimte. Of het nu gaat om een liefdevolle relatie, carrièrehoogtepunt of een reis, zie jezelf in het eindresultaat van je verlangens. Onthoud, het draait niet om je verlangen van iets in de toekomst; het draait om het belichamen van de essentie van je verlangens in het huidige moment.

Manifestatie Voorbij Grenzen

Zie het ripple-effect van manifestatie. Een student van ons zag haar toekomsige kantoorruimte niet als een verre aspiratie, maar als een bron van huidige tevredenheid. Ze wist dat ze het ooit zou krijgen en ineens materialiseerde ze de fel begeerde praktijkruimte binnen een dag. Dat is de kracht van afstemming en resonantie met je verlangens.

Omarm Je Geboorterecht:

Manifestatie is geen voorrecht voor een selecte groep; het is jouw geboorterecht. Omarm je aangeboren potentieel als manifestator, want in jou ligt de vonk van creatie zelf. Experimenteer, verken en geniet van de vreugde van het manifesteren van je diepste verlangens.

Conclusie: Een Oproep tot Manifestatie van je Twin Soul union!

Test de ladder techniek en krijg het vertrouwen dat de wereld aan je voeten ligt. Manifestatie is niet slechts een vaardigheid; het is een kunstvorm, een manier van leven. Omarm het, hanteer het, en zie hoe je realiteit zich voor je ogen transformeert. Alles is mogeljk.

Als dit resoneert, dan nodig ik je uit om onze gratis tools te bekijken of te beginnen met cursus JAAR 1: Zo kom je samen met je tweelingziel. Laten we samen deze tweelingzielreis aan gaan. We hebben ook de Masterclass Manifesteren voor je klaarstaan. NU Inclusief Money Mindset module.

Ik wens je een dag vol wonderen!

Met liefde en licht,
Lorraine Vesterink

Geef een reactie