Focus op je journey ? Hoe ga je om met afleiding? 3 tips!

? Hi mooie ziel, welkom terug bij Twin Soul School. Ik ben Lorraine uit Nederland en hier om tweelingzielen te begeleiden op hun reis naar vereniging wereldwijd. Als je op zoek bent naar liefde, onthoud dan dit: Wees liefde om geliefd te worden door jouw geliefde. Laat me je 3 tips geven om afleiding te overwinnen en opnieuw te focussen op je reis.

Tip 1: Maak goede keuzes voor jezelf ?
Ongeveer 20 jaar geleden besloot ik het nieuws te negeren omdat het me naar beneden haalde. De beelden waren niet goed voor mijn gemoedstoestand. Maar ik wilde nog steeds op de hoogte blijven, dus vraag ik mijn man dagelijks om de dingen die hij belangrijk vindt met me te delen. Meestal ga ik online om verbinding te maken met onze studenten in de twin soul app. Doe mee; deze reis is niet bedoeld om alleen te worden bewandeld – het is leuker en gemakkelijker samen!

Onlangs heb ik de nieuwe Netflix-serie overgeslagen. Ook al ging het over het onderwerp waarin ik lesgeef, ik had het gevoel dat ik genoeg van die verhalen had gezien en gehoord. Benieuwd? Je kunt mijn blog erover lezen met meer dan 30 opmerkingen van onze studenten. De les hier is volgens mij om te kiezen wat je helpt groeien en wat je afleidt.

Tip 2: Blijf gefocust ?,
Geef je leven, je kracht en vooral je ochtend aan jezelf Maar hoe doe je dat? Begin je dag door tijd voor jezelf te nemen. In plaats van meteen naar je telefoon te grijpen, probeer een eenvoudige routine die je een goed gevoel geeft. Je kunt de natuur in gaan of je dag beginnen met meditatie (of beide). Onze 11-11 meditatie is hier perfect voor – het is gratis. Je kunt het vinden op onze GRATIS Tools-pagina. Gebruik het dagelijks om gefocust te blijven op je reis. Stel ook grenzen aan negatieve dingen online. Jij bepaalt wat je wil zien, dus kies dingen die je opbeuren en je leven mooier maken.

Tip 3: ? Raak niet te verstrikt in je 3D-realiteit

Focus op jouw eigen waarheid. Je ware verlangens. Als het gedrag van jouw tweelingvlam je teleurstelt, leer dan de liefdestaal voor vereniging. Bekijk mijn laatste live video daarover – de link staat in het eindscherm. Het is ook beschikbaar in het Nederlands. Affirmatie: Ik waardeer 5D meer dan 3D omdat ik zo mijn mooiste toekomst samen creëer. Herhaal de affirmatie door deze onder deze video te plaatsen om het voor jezelf te versterken:

? Ik waardeer 5D meer dan 3D omdat ik zo mijn mooiste toekomst samen creëer.

? Wat is jouw ultieme tip om afleiding te verslaan en gefocust te blijven op je eigen reis? De meest creatieve tip krijgt een speciale shoutout in mijn volgende video! Laat het me hieronder weten, en laten we een bron van inspiratie voor elkaar zijn. ?

✨ Nieuwe Video Komt Binnenkort ?
Maak je klaar voor mijn volgende video – het is alsof je het beste advies ooit krijgt! Ik ga praten over het kijken naar readings en hoe ze je kunnen helpen of afleiden. Abonneer je op ons Youtube-kanaal en klik op de meldingsbel, zodat je als eerste weet wanneer het uitkomt!

Conclusie: ?
In een wereld vol afleiding is het belangrijk om je te focussen op je reis. Jij kiest wat je helpt groeien, en dat is krachtig. Laten we elkaar ondersteunen om gefocust en positief te blijven. Probeer onze gratis 11-11 meditatie – de link staat hieronder. Tot de volgende keer, blijf gefocust, blijf geïnspireerd en ga door op je reis. ? Deel jouw favoriete focus-tip in de reacties hieronder!

En onthoud altijd, als je op zoek bent naar liefde; be love to be loved by your beloved! ?
Deel de blog of laat je gedachten achter in de reacties.

Veel liefs,

Lorraine Vesterink

Geef een reactie