Helderheid op je twin soul journey
De recente Prime en Netflix-serie over Twin Flame Universe kreeg (te) veel aandacht. Laten we het vooral niet opblazen, maar waar rook is, is vuur.

Ik wil je graag helderheid geven en het eenvoudiger maken in plaats van ingewikkelder, want als je net op de twin soul journey bent begonnen, kan zoveel negativiteit je behoorlijk in de war maken.


Geschokt over de Netflix-serie over Tweelingzielen

Afgelopen week ontving ik een overvloed aan e-mails waarin complimenten werden gedeeld over mijn zuivere manier van lesgeven. Mensen gaven aan blij te zijn met mij als hun mentor. Zeker nadat mensen de recente Netflix-serie hadden gezien. Ik voel mee met de mensen zichtbaar in de serie, maar ook mensen die daarin niet te zien zijn die een slechte ervaring hebben gehad, en het maakt me verdrietig dat er nu een schaduw ligt over het authentieke concept van Tweelingzielen. Onze studenten weten hoe ze zuiverheid van toxiciteit kunnen onderscheiden, maar als je nieuw bent op deze reis, kan het veel mensen in verwarring brengen.

Zo ontving ik ook berichten van volgers die nieuw zijn op mijn kanaal. Ze waren al aan het wankelen en overwegen hun reis op te geven voordat ze echt begonnen zijn, alleen omdat twee leraren op een ‘bijzonder manier’ les geven. Ze vragen zichzelf af: Ben ik nou te romantisch? Ben ik gek geworden? Moet ik opgeven? Of zal ik doorgaan op het pad dat ik volg naar union met mijn tweelingziel waar ik naar verlang?” Ik begrijp dat heel goed, want ik ben ook ooit ergens op deze reis terecht gekomen, en ik geef je graag mijn kijk op deze materie.

Mijn persoonlijke reis

 

Toen ik negen jaar geleden aan mijn Tweelingzielreis begon, was Twin Flame Universe een van de beperkte opties. Het liet mij en een tweelingzielmaatje vaak in verwarring achter. Ondanks enkele nuttige aspecten leek het meer gericht te zijn op financieel gewin en grootheidswaanzin. Ze beweerden afstammelingen te zijn van Jezus en Boeddha, en stelden dat eenheid zonder hen onmogelijk was. Voelend dat er iets niet klopte, besloot ik mijn eigen pad te volgen om eenheid te bereiken met mijn tweelingziel.

Ik heb ook andere opties geprobeerd, maar het bracht me eerder verder af dan dichterbij, totdat ik zelf besloot het heft in eigen handen te nemen. Destijds had ik wel een goede mentor kunnen gebruiken, maar voor mij was het te moeilijk om er een te vinden. Ik besloot dat als ik samen zou komen met mijn tweelingziel (wat ik deed), ik andere mensen op de best mogelijke en duidelijke manier zou helpen. In feite heeft Twin Flame Universe mij geholpen om compleet het tegenovergestelde aanbieden van hun.

Wat heb je werkelijk nodig om samen te komen
Ik herhaal het heel vaak in al mijn video’s. Je hebt alleen JEZELF nodig om samen te komen met je tweelingziel. Je hebt geen video’s, meditaties, webinars, of iets dergelijks nodig. Zelfs je tweelingziel niet. Je hebt alleen jezelf nodig en de beslissing van binnenuit.
Maar… het kan moeilijk zijn om alles zelf uit te vinden, of eenzaam. Bovendien kan het fijn zijn om lessen te volgen, net zoals sportlessen of een personal trainer. Er zijn ook goede coaches te vinden. Als je een mentor zoekt, zijn er 3 dingen om vooral op te letten:
1) een goede mentor moedigt onafhankelijk denken aan,
2) begeleidt je naar gezonde relaties en persoonlijke groei, en
3) is eerlijk en puur zonder buitensporige kosten in rekening te brengen.
Succesverhalen

Gisteren ontving ik een hartverwarmend bericht van een student uit Jaar 2 die inmiddels alweer twee jaar in een officiele relatie met haar tweelingziel blijkt te zijn – een succesverhaal dat ik koester. Jouw succesverhalen inspireren me, en daarom ben ik hier – om je te helpen op jouw reis. Module 5, JAAR 2, Besluiten heeft haar enorm geholpen! Elke student wijst op een andere module of meditatie wanneer het kwartje valt om in unie te komen. Het komt omdat we allemaal uniek zijn.

Ik leg alles steeds opnieuw uit, maar dan in verschillende vormen, zodat je op een dag zult begrijpen en ontdekken hoe makkelijk het is en hoe normaal het is om in een relatie te zijn met je tweelingziel. Mijn tweelingziel en ik (hij noemt zich gewoon mijn man, omdat hij niet van labels houdt en terecht) zijn normale mensen; ik ben een normale leraar, een nuchtere Nederlandse vrouw en met beide benen op de grond. Je hoeft niet geheeld te zijn of spiritueel om samen te zijn met je tweelingziel. Het is gewoon een ander soort relatie.

Je hoeft niet geheeld te zijn of spiritueel om samen te zijn met je tweelingziel. Het is eenvoudigweg een ander soort relatie. Een tweelingzielrelatie is een connectie met je spiegelziel. Iedereen en alles fungeert als een weerspiegeling van jou, maar je spiegelziel weerkaatst alles direct terug naar jou. Dus, wanneer jij verandert, verandert je spiegelziel onmiddellijk met je mee. Jullie zijn complementair en naar mijn mening de perfecte match voor elkaar. Daarom creëerde ik de Match Made in Heaven Meditatie. Mijn lessen helpen je van binnenuit te veranderen en bewust te worden van je gedachten en gevoelens, met het begrip dat je nu al een prachtige ziel bent en dat je meer dan goed genoeg bent om samen te komen en samen te blijven.

Ontdek de gratis tools

Vooral als je aan het begin van je reis staat en je overweldigd voelt, weet dat je niet alleen bent en dat je absoluut niet gek bent. Een tweelingziel relatie is heel normaal en je zal ontdekken dat het de makkelijkste relatie is die je ooit hebt gehad. De Netflix-serie heeft misschien verwarring veroorzaakt, maar ik ben hier om duidelijkheid te brengen. Check onze Gratis tools pagina in Twin Soul School wanneer je meer over mij of de manier waarop ik lesgeef te weten te komen. Lees het eerste hoofdstuk Balans van mijn boek: Zo kom je samen met je tweelingziel (die bij de cursus hoort) en ontdek de 11-11 dag Challenge met 88 affirmaties voor eenheid, plus affirmaties van onze studenten in union energie.

Bedankt voor het lezen van mijn oprechte mening over dit onderwerp. 40% van mijn volgers wilde graag dat ik hierover schrijf en een video maak. 60% vindt het beter om het onderwerp te negeren en door te gaan hoe we altijd al onze weg bewandelen: Met licht, liefde en vertrouwen. Onthoud dat het navigeren van de Tweelingzielreis helder kan zijn, vrij van mogelijk sekte-achtige situaties en geleid door zuivere intenties.

Voor meer duidelijk kan je affirmeren:

? “Ik ben een baken van helderheid op mijn Tweelingvlam-reis.

?  Ik laat verwarring los en omarm het eenvoudige en authentieke pad naar eenheid.

?  Mijn hart en intuïtie leiden mij met onwankelbare helderheid.”

 

Als je waarde hebt gevonden in dit artikel, deel dan de liefde met een , en laten we samen dit pad bewandelen. Graag tot de volgende keer! Ik lees graag jouw succesverhaal en natuurlijk blije foto’s van jou samen met je twin.

Betrokkenheid:
1. Deel je ervaring:
Heb je onduidelijkheid ervaren op je Twin Soul Journey? Deel je gedachten in de opmerkingen.
2. Succesverhalen:
Heb je een succesverhaal of een moment van helderheid in je reis? Inspireer anderen! Reageer met je verhaal en laten we elkaars overwinningen vieren en te laten zien hoe het ook kan!\
3. Vragen?
Als je vragen hebt over je reis of begeleiding nodig hebt, laat ze achter in de opmerkingen. Ik zal mijn best doen om ze te beantwoorden.
Mijn persoonlijke boodschap: https://www.youtube.com/shorts/tgSlpN6Mw78
Veel liefs,
Lorraine Vesterink
* Hieronder heb ik de reacties verzameld die ik ontvangen heb over dit onderwerp. Voel je vrij om ook te reageren.

31 Responses

 1. 16/11/2023 at 15:24

  Lieve Lorraine,

  Dankjewel voor al je steun aan ons en voor alles wat je aanbiedt en geeft!
  Jammer dat het onderwerp tweelingzielen nu negatief naar buiten komt, maar dat gaat wel weer voorbij, geen aandacht meer aan schenken nu het gekaderd is denk ik dan.

  Dankje voor jouw zuiverheid en ik heb heel veel aan al jouw tips en geduldige uitleg. Ik sta in mijn kracht en we geven elkaar steun en kracht in de twinsoulgroep app. Daar gaat het toch om.! Voor mijn gevoel mag het offline en link voor mensen met vragen is een goed idee. De namen worden vernoemd van Jeff en Shaleia en trekt dus een beetje deze energie aan. En je kanaal is net zo zuiver. Het is inderdaad geen geheim en de link is voor handen, dus er is uitleg beschikbaar. Het is gedeeld en de mensen die het moesten lezen hebben het ondertussen kunnen lezen.
  Maar ik voel de energie aan als lager en als je moeten verdedigen of iets uitleggen. ik ben nu tot de conclusie gekomen dat ik helemaal niks hoefde uit te leggen en dat alles de hele tijd zuiver was. Nieuw inzicht!

  Ik vind de energie verder ALTIJD hoog op Twinsoulschool. Ik heb enorm veel respect voor de manier hoe jij dat doet.
  Liefs,
  C
  (student JAAR 1, 2 en 3)

 2. Ik keek ook die docu van Jeff en Shaleya… Echt bizar.. Dit heeft niets met twinflames te maken wat zij doen zeg ?‍? Gewoon mensen die zichzelf gaan laten ombouwen omdat ze ineens geloven dat ze van het andere geslacht zijn en vaak met mensen van binnen hun gemeenschap. Het is heel vreemd allemaal en komt idd over als een sekte ?
  Liefs F.

 3. Goed omschreven en goed dat je het onderwerp aangekaart hebt??

  Dat dubbele is hun tactiek. Met de goede dingen pakken ze je in om vervolgens hun verborgen agenda uit te oefenen: macht en controle en sadisme. Het is bijna eng. Volgens mij zijn ze geen eens tweelingzielen, maar juist het tegenovergestelde.

  Ik ben zo blij dat jij bestaat!! Een echte TZ herkent een andere echte TZ vanzelf. Dat resoneert vanzelf! Je vertrouwt toch op je gevoel?
  Dus ga jij inderdaad lekker door op jouw pad!?

  Hoe groot de schade ook is die zij (en andere narcisten/psychopaten in het algemeen) hebben aangericht, ik denk dat er zelfs een hogere bedoeling achter zit op zielsniveau. De immense pijn bij de slachtoffers zorgt voor een nog sterkere groei (zonder pijn geen groei!?), zodat ze nog sterker in hun kracht en soevereiniteit komen te staan. Onze ziel leidt ons toch wel verder.

  Ik voel zelf letterlijk steeds meer dat dit een reis van mijn ziel is en niet van mij. ook niet van mijn 3D twin, maar van mijn ziel. dwz onze gezamenlijke ziel.

  Dat geeft rust. En ik laat alles gewoon gebeuren?
  Liefs N.

 4. 9-11-2023

  Prachtig geschreven, voor de meesten in TSS denk ik overbodig, maar voor de mensen die net op de twin soul journey zitten wel fijn om te lezen want je kan door de Netflix serie denk ik zomaar op willen geven en een aantal jaren vertraging krijgen.

  Zoals de serie het bracht, kreeg ik een misselijk gevoel over het concept twin flames. Alsof je in iets verkeerds of slechts gelooft, maar ik ben op een punt gekomen waarin niemand mij nog wijs kan maken dat hij niet mijn twin is. Heb het jaren lang zelf al willen ontkennen en wilde het niet omdat het te moeilijk was.

  Door jouw lessen vaker te herhalen, luister ik er elke keer op een andere manier naar. Wat is nou de werkelijke betekenis van woorden die je uitspreekt, want het is een woord, maar hoe voelt het nou echt. Bij mij zijn dit de betekenissen van bijvoorbeeld: besluiten, eenheid of liefde. Wat betekent het nou echt en hoe voelt het. Daar heb ik echt veel meer over geleerd.

  Liefs E.

 5. Ik zag een voorstukje van de documentaire voorbij komen. Daar kreeg ik gelijk een naar gevoel bij. Ik ga het ook niet kijken. Dit kan even een hobbel worden. Maar we zijn krachtig genoeg om deze hobbel ook weer te nemen. Blijf jij maar zo puur en eerlijk ons bijstaan ❤️
  Liefs, A

 6. Ik heb de serie ook gezien en wat ze doen is niet vanuit liefde. In mijn tz reis kijk ik vaak jouw videos en ik voel ook aan dat het resoneert met de waarheid en ik wil ook zo graag de voorbeeld zijn van onvoorwaardelijke liefde en samen oud worden voor alle tweelingzielen. Alles uit angst en lage energie laat ik niet meer binnen komen. Bedankt voor jouw videos.♥️?
  Liefs, A

 7. “Ik heb het niet gezien maar zag wel wat mensen op Facebook erover praten. Ik heb hierboven aangegeven het te negeren omdat het proces mijns inziens anders juist aandacht krijgt op een negatieve manier. Iedere tweelingziel/stel zal op haar/zijn eigen manier het pad vinden en mogen volgen (of niet, ook dat is goed).

  Lorraine ik vind het geweldig zoals jij het doet. Ik volg je op mijn eigen manier en haal uit jouw mooie video’s en je boek wat voor mij werkt. Dank je wel, voor je inzet maar ook gewoon voor wie je bent: een mooi mens.??”
  Liefs M.

 8. Jeetje dat klinkt niet zo fijn allemaal, ik ben blij dat jij je eigen pad bent gaan volgen en nu ons allemaal zo goed helpt uit liefde en oprecht omdat je in ons gelooft en het ons ook gunt (dat kun je ook aan alles merken). Dank je wel daarvoor en dat je zo gewoon blijft????!!
  Liefs M.

 9. Bij Lorraine is het echt puur , Ik weet dat het bestaat het is gewoon zo! Ik kwam “”toevallig “” ruim een jaar geleden op deze kanaal, hiervoor nog nooit met iets bezig gehouden qua andere mensen, of coaches wat dit betreft, ik voelde gelijk een klik omdat ik al heel lang bezig was alleen… En ik zeg altijd toeval bestaat niet , heb ik tegen Lorraine ook gezegd, ik ben echt zo dankbaar dat ik jaar één ben gaan doen en super blij dat ik op dit pad bent gekomen, de modules, ja eigenlijk alles wel , meditaties… etc

  En ik heb net de 11/11 Challenge gedaan in de Twin soul app, zo mooi om dit met de medemens te mogen delen en ervaren , En vooral elkaar met pure en respectvolle manier daar waar nodig is elkaar optillen en opliften in deze Journey… Ik als persoon maakt zo’n mooie ontwikkeling en groei door
  Pure, liefdevolle en onvoorwaardelijke zelf/liefde. We maken en gaan er doorheen ieder op zijn eigen tijd en vormen, hoe mooi is dat wanneer er dan een heel bijzonder en speciaal mensje zoals Lorraine dit kan aanreiken in liefde en uit haar hart ?
  Dit is echt voelbaar deze energie… Nog een hele fijne avond.
  Liefs J

 10. Mooie inzichten Lorraine! Jeff en Shaleia kwam ik op het internet ook tegen zo’n 13 jaar geleden. Ik bekeek enkele van hun YT video’s en replays van coachings. Toen zag het er nog ok uit, maar de energie van Jeff kon ik niet plaatsen. Iets voelde toen niet juist, dwingend, voor mij.

  Mijn intuitie zei me dat ik het zonder hun begeleiding kan. Wat ik treurend vind zijn al die personen aan wie ze doen geloven dat ze in een tz relatie zitten en hen compleet hersenspoelen. Als je op het pad bent van tz denk ik wel dat je het aanvoelt wanneer het niet klopt. In de Twin Soul School heb ik nooit deze gevoelens gehad, integendeel.. Allemaal maar het tegenovergestelde ???✨️

  Liefs H.

 11. Omg ja… 1 van die coaches heeft ook tegen mij gezegd dat zonder hun programma ik nooit in Harmonious twinflame Union zou komen.
  Ik zei dat dat niet heel erg onvoorwaardelijke liefde was zoals zij het zei. Ze bleef enorm opdringen.
  Gelukkig geloofde ik er niks van… dacht dit is een test ofzo.
  Ik bleef mijn boodschap herhalen en uiteindelijk stopte het gezeur ?.
  Super jammer dat er nu zo’n nare laag op tweelingzielen zit door die docu.
  Vooral voor mensen die er net kennis mee maken, die net in die reis stappen of misschien zelfs DM’s die info zoeken waar ze doorheen gaan.
  Die zouden flink getriggerd kunnen worden.
  Liefs, M

 12. “Toch maar akelig allemaal hé Lorraine, ik heb ze ook altijd gevolgd op Youtube en ze zijn inderdaad een sekte geworden. Ik ben ook blij dat ik de Twinsoulschool heb gevonden, daar ben ik je erg dankbaar voor.”

  ?Liefs J.

 13. Ik heb de documentaire bekeken en denk dat dit artikel mensen kan helpen die net aan hun reis beginnen. Vaak voelen we ons aan het begin (en soms ook daarna) een beetje gek, dus stel je voor dat je een documentaire bekijkt over een sekte waarin ze het tweelingzielconcept niet specifiek benoemen en de spiegeloefening niet alleen bij die sekte hoort. Of stel je voor dat iemand genoeg vertrouwen heeft in een vriend of familielid om hen over hun reis te vertellen en dat ze dan deze documentaire bekijken. Ik begrijp waarom de mensen die de documentaire hebben gemaakt. Ik begrijp waarom de mensen die de documentaire hebben gemaakt wilden aantonen dat TFU een sekte is, maar ze hebben dat niet overwogen gezien de theorie achter de overtuigingen van deze sekte niet exclusief van henzelf is.
  Liefs N.

 14. Hoe langer ik op deze tweelingvlamreis ben, hoe meer ik me realiseer hoeveel ik niet weet. Iedereen is zo verschillend. Misschien hebben we allemaal verschillende behoeften die worden vervuld door verschillende leraren. Toen ik jou, Lorraine, hoorde, vond ik iemand waarmee ik kon resoneren. Jouw vibratie was positief, liefdevol, vriendelijk. Het kwam overeen met wat ik in mijn hart voelde. Misschien is dat waar liefde begint. Bedankt, Lorraine.
  Liefs,
  M

 15. “Jeetje dat klinkt niet zo fijn allemaal, ik ben blij dat jij je eigen pad bent gaan volgen en nu ons allemaal zo goed helpt uit liefde en oprecht omdat je in ons gelooft en het ons ook gunt (dat kun je ook aan alles merken). Dank je wel daarvoor en dat je zo gewoon blijft????!!
  Liefs I.”

 16. Ik volgde hen meer dan een jaar, had twee coaches en werkte tweemaal per week met hen. In het begin was het voor het helingsproces oké voor mij, maar ik voel steeds meer inspiratie van binnenuit om niet bij hen te blijven. Ik voelde me zo verdrietig voor de coaches omdat ze zich verloren in deze ongezonde/te sterke overtuigingen en erg vastzaten. Helaas heb ik zelfs iets ergers ervaren tijdens mijn reis. Toen smeekte ik het universum om hulp en vond gelukkig jouw TSS?❣️?. Maar ja, het is belangrijk om hier meer educatief werk aan te bieden. Ik hoop ook hier zo op om binnenkort in eenheid te komen, zodat ik meer kan helpen en een betrouwbare voorstander kan zijn voor deze meer plezierige benadering van jou???❣️!

 17. Ik heb een soortgelijke ervaring gehad met TFU; de coach was aardig en heeft me veel geholpen… maar ik had niets met J & S te maken, en de nadruk op religie maakte me erg ongemakkelijk, ondanks dat ik zelf christen ben. Het lijkt bij hun ook meer op een tweelingziel-datingsite.
  Liefs S

 18. “Ik hou van jouw benadering van de tweelingzielreis. Ik heb resultaten behaald en voel me volledig met de techniek die je onderwijst. Je hebt mijn reis veel meer geholpen dan anderen die ik heb onderzocht. Je laat zien hoe eenheid nu mogelijk is in plaats van een lange reis die je niet kunt begrijpen tenzij je iets koopt van hun kanaal. Nu ik jouw benadering en meditatie gebruik, communiceren mijn tweelingziel en ik dagelijks en voelen we ons niet langer gescheiden. Bedankt voor je onderwijs, bedankt voor je verlichting.”
  Liefs D.

 19. Ik ken hen persoonlijk, vanaf 2017 toen ik als gids voor tweelingzielen werkte. Ik had een Facebook-groep met veel coaches erin. Shaleia, die destijds dacht dat ze door God was gestuurd voor haar missie, vertelde me dat ze te veel getriggerd was door mijn energie en dat God hun vertelde om me te blokkeren. ??? Op dat moment realiseerde ik me dat ze vreemd waren en het was echt ‘grappig’ om te zien dat ze veranderden in een sekte. Het is jammer, want in de Netflix-documentaire lijkt het alsof tweelingzielen een sekte zijn, maar nee, dit zijn twee mensen die een sekte van zichzelf hebben gemaakt onder het label tweelingzielen.
  Liefs
  B

 20. “Hallo Lorraine ??

  Het is goed dat mensen vragen stellen, zoals ze zouden moeten, maar ik geloof dat mensen moeten weten dat dit ook een spirituele reis is, en individuen moeten weten wanneer iets niet goed aanvoelt. Platforms worden gecreëerd waar individuen allerlei beweringen kunnen doen en informatie kunnen verspreiden, zelfs als het onwaar is. Niet alle bronnen zijn goede bronnen! Wat resoneert met je geest is iets om rekening mee te houden. Als de vraag wordt gesteld, vertelt het intuïtief de persoon dat er iets mis is. Persoonlijk had ik nog nooit van ze gehoord, heb het even opgezocht, maar resoneert totaal niet.”
  Liefs
  C

 21. We zouden het label tweelingvlam volledig moeten loslaten – eerlijk gezegd – wie hier op aarde kan met 100% zekerheid zeggen wie deel uitmaakt van je ziel, zielsverwant of welke verbinding dan ook. Als we allemaal voortdurend reïncarneren, hebben we allemaal onze unieke zielenpaden. Twin Flames Universe is een schande voor onze zielenpaden; als je probeert te reageren op die berichten, verwijderen ze alle negatieve opmerkingen. Dit is een reis van zielsontwaking en geen enkele is hetzelfde als de andere.
  Liefs K.

 22. Beste Lorraine,

  Iedereen die aan een tweelingzielreis is begonnen, weet dat het geen mythe of geloofssysteem is!!
  Het is zo eenvoudig als dat!!
  Tegenwoordig hebben we veel imitaties van onze vertrouwde merken, maar stoppen die merken gewoon met branding vanwege hun namaakproducten? Nee, absoluut niet!
  Ik heb de serie eigenlijk niet bekeken omdat ik immense pijn in mijn hart voel als ik eraan denk!! Misschien zijn zij ergens verkeerd gegaan in hun pad en missie… ja, natuurlijk kan geld alles veranderen… dus…
  God geeft ons tweelingzielen een kans om Zijn aanwezigheid in ons leven te herkennen en Zijn onvoorwaardelijke liefde! Maar zelfs God kan niemand stoppen als ze ervoor kiezen om het verkeerde pad op te gaan! Ik hoorde dat Jeff zichzelf God noemde! Dat is erg pijnlijk om als tweelingziel te horen! Vanwege dit zal onze gemeenschap veel haat ontvangen! Laten we echter wensen om ons allen te helpen het licht te brengen en elkaar alleen te dienen met goede bedoelingen!! ♥️
  Liefs
  V

 23. Het was een lange weg om uit de toxiciteit op mijn reis te komen, en nu kan ik niet dankbaar genoeg zijn dat ik jou heb gevonden. Jij bent het ware licht in de duisternis, en ik hoop dat steeds meer mensen hun weg zullen vinden naar jouw lessen.
  Liefs, E.

 24. “Ik ben het met je eens en waardeer je authentieke benadering van hoe je voelt over tweelingzielen. Ik heb een connectie met mijn geliefde die is overleden en nu in de geest is. Ik voel dat dit een andere vorm is van een “tweelingvlam” connectie. Dus, zoals je hier in deze video hebt genoemd, heb ik jouw video gevonden om naar te luisteren, en het resoneert met mijn ziel. ? “

Geef een reactie