De beste reading om NU samen te komen

Beschouw dit als de meest impactvolle reading die je ooit zult tegenkomen. Het zou zelfs de enige lezing kunnen zijn die je nodig hebt. Pak een kop thee en je dagboek en laten we beginnen!

De Obsessie van readings kijken
Ik kan in de statistieken zien dat volgers van mijn youtube kanaal besteden aanzienlijk veel tijd besteden aan het kijken van readings. Echter, ik geloof dat deze tijd beter besteed kan worden aan persoonlijke transformatie. Mijn lessen richten zich op het veranderen van jezelf, en terwijl jij verandert, verandert je spiegelziel met je mee. Je spiegelziel (tweelingziel) is degene die je transformatie het snelst weerspiegelt. Iedereen en alles zijn reflecties van jou, maar niemand verandert zo snel als je spiegelziel, althans in mijn ervaring.

Persoonlijke Ervaring met readings
Ruim voor de samenkomst met mijn man (mijn tweelingziel) herinner ik me nog levendig dat ik een Amerikaanse lezing keek waarin enthousiast werd verkondigd: ‘The DM is coming home!’ Ik geloofde het volledig en deelde mijn overtuiging zelfs met mijn moeder. Ik was er zeker van dat mijn tweelingziel die week naar me toe zou komen. Een week later vroeg dezelfde reader of de DM al thuis was gekomen, en mijn antwoord was nee. Dit patroon herhaalde zich, keer op keer en zorgde voor verwarring. De constante golf van opwinding en teleurstelling werd een afleiding, bracht me verder weg van eenheid dan ooit. Het kostte bovendien veel tijd en negatieve energie.

Hoe kun je deze Valkuil te Vermijden:
Ik besloot te stoppen met het kijken van readings omdat ik geloof in persoonlijke verantwoordelijkheid, een principe dat ik ook constant benadruk in mijn lessen. Als mindset mentor focus ik me op het empoweren van jou om jezelf te veranderen, en het resultaat is een transformatie in je tweelingziel en jullie verbinding. Als je er toch voor kiest om readings te blijven kijken, maak dan notities van zinnen die resoneren, zoals ‘coming home’ of ‘commitment’. Gebruik deze notities vervolgens om affirmaties te creëren en ermee te werken.

Steun Zoeken in Readings:
Hoewel readings van lichtwerkers en tarotkaarten je waardevol advies kunnen bieden, kunnen ze ook fungeren als afleidingen, waardoor je niet je mooiste zelf bent. Overmatig kijken kan je weghouden van je pad en dus ook je mannelijke tweelingziel. Jouw goede gevoelens zijn essentieel voor het welzijn van je jezelf en dus van je DM om naar jou toe te komen.

Onzekerheid van de DM:
Begrijp dat je DM ook onzeker is. De vrouwelijke tweelingziel worstelt vaak met verlatingsangst, terwijl de mannelijke tweelingziel vaak worstelt met een sterkere angst voor verlating, vaak gemanifesteerd als bindingsangst.

De Beste Reading voor Jou:
Laten we nu ingaan op de beste lezing voor jou. Identificeer wat je mogelijk nog blokkeert om in eenheid te zijn. Is het omdat je mannelijke tweelingziel in een relatie zit of zijn leven nog niet op orde heeft? Zegt je tweelingziel dat hij jou niet ziet zitten en alleen maar vriendschap wil? Of beweert hij dat hij zijn leven nog niet op orde heeft. Veel van onze studenten hebben dergelijke situaties snel veranderd, vooral na vergevingssessies, meditaties of het aannemen van nieuwe affirmaties.

3 Voorbeelden van Toe te Passen Affirmaties:
? De mannelijke tweelingziel is nu klaar.
? Ik ben gelukkig, en mijn mannelijke tweelingziel ook, en hij kiest nu voor mij omdat we er allebei klaar voor zijn.
? We voelen ons allebei goed genoeg.

Maak nu Je Eigen Reading: de beste ooit!
In plaats van een uur per dag readings te kijken, investeer die tijd in het schrijven van je eigen verhaal. Beschrijf je eerste ontmoeting, een unieke maar veelvoorkomende ervaring. Leg de verwarring, twijfels en de uitdaging van het behouden van vertrouwen vast. Stel je voor hoe je zou willen dat dingen zich ontvouwen, waarbij je je visie voor de nabije toekomst in detail beschrijft. Schrijf deze gepersonaliseerde lezing als een brief aan je tweelingziel of aan jezelf. Lees het dagelijks voor zonder op te nemen, omdat luisteren fragmenten kan manifesteren in plaats van het gehele verhaal. Zonde dus! Lees het elke dag aan jezelf voor.

Conclusie:
Deze gepersonaliseerde aanpak is de krachtigste lezing ooit! Het stelt je in staat actief deel te nemen aan het manifesteren van jouw gewenste realiteit. Wil je mij als je mentor op deze reis dan raad ik je de complete gids naar union aan, maar kijk gerust in de shop voor andere opties.

Veel liefde en licht,
Lorraine Vesterink

 

 

Geef een reactie