flamingo-illustration

We detected that you may be speaking a different language.

Do you like to change to:

*Close and don't change language.

Toxisch karma drama -vs- Twin Soul Drama (3 grote verschillen)
The Dark Night of the Soul is een diepgaande en transformerende fase en brengt vaak intense emoties en een diepe verkenning van jezelf en de connectie met je tweelingziel met zich mee. Er zijn verschillende soorten drama die kunnen ontstaan in je leven als dingen niet gaan zoals je wilt.
Vandaag praat ik over Toxisch Karma Drama en Tweelingziel Trigger-Based Drama. Je krijgt 3 grote verschillen tussen deze 2 dynamieken en vooral ook hoe je drama kunt oplossen en voorkomen!
3 Belangrijke Kenmerken van Toxisch Karma Drama:
1. Herhaling: Dezelfde conflicten lijken zich telkens weer te herhalen, waardoor een negatieve spiraal ontstaat.
2. Beschuldiging en Wrok: De neiging om elkaar de schuld te geven en diepgewortelde wrok vast te houden.
3. Emotionele Toxiciteit: Dit drama omvat intense negatieve emoties, wat leidt tot een uitputtende en ongezonde aan-uitrelatie.
3 Belangrijke Kenmerken van Twin Soul Trigger-Based Drama:
1. Kansen voor Heling: Elke trigger is een uitnodiging voor heling, zelfontdekking, en persoonlijke groei.
2. Toegenomen Bewustzijn: Het drama fungeert als een spiegel, reflecteert individuele en gedeelde wonden, wekt hoger bewustzijn op, en bevordert een dieper begrip van zichzelf en de tweelingvlam.
3. Transcendentie: Succesvol omgaan met trigger-based drama leidt tot een geëvolueerde connectie met je tweelingziel. De beste affirmatie hiervoor:
? Elke trigger is een zegen en brengt ons dichter bij elkaar! Om goed door de DNOTS heen te komen, ga dan aan de slag met zelfbewustzijn, heling, en het doorbreken van de cycli van Toxisch Karma Drama. Het omarmen van Trigger-Based Drama als een kans voor groei en transformatie maakt de weg vrij naar een meer harmonieuze en gezonde relatie met je tweelingziel. Conclusie: Tijden de twin soul journey, is bewustzijn van deze twee dynamieken essentieel.
Het onderscheid maken tussen Toxisch Karma Drama en Trigger-Based Drama stelt je in staat bewuste keuzes te maken die leiden tot heling, groei, en de evolutie van je spirituele connectie. Omarm de reis, heel je schaduwkant, en laat het licht van zelfontdekking je leiden naar een diepere verbintenis met je tweelingziel.
? Neem de eerste stap op weg naar een transformerende reis met je tweelingziel. Schrijf je vandaag in voor onze cursussen en ontgrendel de geheimen voor een diepere, authentiekere verbinding.
Klaar om los te breken van Toxisch Karma Drama en de transformerende kracht van Trigger-Based Drama te omarmen? Onze module “Heal Your Past” is ontworpen om je eenvoudiger en sneller door een diepgaand helingsproces te leiden, waarbij je karmische patronen loslaat en een gezondere verbinding cultiveert.
Als je wilt stoppen met drama en derde partijen, kies dan Module 1: Balans.
Als je dat al hebt gedaan, kies dan Module 7: Boost je union!

Klaar om all-in te gaan? Geen excuses meer! Doe dan samen met ons de Complete Guide to Union. Dan heb je alles wat je nodig hebt om samen te komen. Je kunt nu ook zelf de JAAR 1 cursus volgen met het studieboek.

Heel veel liefs,

Lorraine
PS: Deel je ervaringen op de tweelingzielreis in de twinsoul.app! Jouw verhalen creëren een ondersteunende community voor iedereen op deze helende reis. Laten we samen leren en groeien! ✨??

Geef een reactie