Zijn Harry & Meghan tweelingzielen? 21-12

Zijn Harry & Meghan twin souls of toch niet? Is het een interessante vraag? Ik denk eerlijk gezegd van niet, want wie geeft er om labels? Ik niet? Ik geef om onvoorwaardelijke liefde. Toch maak ik een video over de vraag of Harry and Meghan twin souls zijn. Ik heb daar mee maar 1 doel: meer onvoorwaardelijke liefde voor iedereen.

En welke dag is daar beter van dan 21-12-22, de winterzonnewende. 21-12 zijn spiegelgetallen. Ze staan voor een keerpunt. Je kan op deze dag het tij keren, wanneer je anders beslist. 2022 staat voor vertrouwen. Dus door te vertrouwen in de goede afloop kan je het tij keren en kan het volgende jaar er anders uitzien voor iedereen wereldwijd.

Ok laten we ingaan op de vraag of ze twin souls zijn. Volgens expert Cassady Cayne zijn ze dat. Ik heb veel respect voor mijn collega teacher Cassady Cayne. Inmiddels ben ik drie jaar officieel samen met mijn tweelingziel en vieren we dit weekend de vierde kerst samen. Maar in de tijd dat ik nog niet samen was volgde ik Cassady. Ik vind dat zij op een prettige manier mensen helpt. Dankjewel voor jouw levenswerk Cassady. Ook wil ik Iris Goldsztajn bedanken van Marie Claire. Zij heeft een artikel geplaatst in de UK op Marie Claire dat Cassady Caine zegt dat Harry and Meghan twin souls zijn. Daarmee haalt Iris het onderwerp twin souls uit de onbekendheid en maakt ze het bekend met het grote publiek. Ik bedank Iris daarvoor uit de grond van mijn hart. Het draagt bij aan mijn missie om meer onvoorwaardelijke liefde te verspreiden.

Ik zie tweelingzielen namelijk als een stel dat onvoorwaardelijk van elkaar houdt. Ik heb natuurliljk de net flix serie gezien en daar zie ik onvoorwaardelijke liefde tussen het koppel. Er zijn meer overeenkomsten tussen tweelingzielen en Harry and Meghan. Toch denkt maar 20% van de volgers op dit kanaal dat ze tweelingzielen zijn. 20% heeft geen idee, 25% denkt soul mates en 35% denkt dat het anders zit en dat het zelfs om een karmische relatie gaat. Ze zeggen dat het stel veel negativiteit brengt en dat Meghan Prins Harry van zijn familie weg houdt. Is dat ook zo? Als je de pers leest dan lijkt dat wel zo… maar ik zie twee mensen die het goed bedoelen, liefdevol zijn naar elkaar en naar anderen en vanuit de beste bedoelingen keuzes maken die nooit goed genoeg zijn.

Laten we kijken naar nog meer overeenkomsten…

Zoals je weet bestaat de twin soul journey over een aantal fasen. Het begint met de bubble love fase. Zoals je kan zien hebben harry en meghan dat duidelijk gehad. Op de derde date nam hij haar mee naar Botswana. Dat doet mij denken aan mijn eerste date op een kasteel hier in de buurt.

Ze wisten het allebei… dit is mijn man.. dit is mijn vrouw.. wij gaan oud worden met elkaar. Dat komt heel veel voor bij tweelingzielen, maar zie je ook terug bij soulmates en karmische soulmates.

Fase 2 is dat deze fase abrupt onderbroken wordt. Dat zie je alleen bij tweelingzielen. In hun geval niet door hunzelf maar door hun omgeving. Nadat ze een intieme fase met z’n tweeen hadden werd het geluk verstoort door het bekend te maken en begon de chaos. Bij tweelingzielen is het meestal dat de divine feminine getriggerd wordt door haar divine masculin. In dit geval werden ze getriggerd door hun familie en door de pers. Dit zou meer wijzen op soulmates. Je voelt je als divine feminine vaak niet goed genoeg voor je DM. Meghan voelde zich ook niet goed genoeg er niet bij passen, maar niet door haar DM maar door alles wat haar overkwam. Dat is echt anders dan bij de meeste tweelingzielen, maar verder zie ik heel veel overeenkomsten. Meghan schreef artikelen over zelfliede en eigenwaarde. Typisch iets voor de divine feminine, ook ik schrijf daar veel over, dus een herkenningspunt.

Tweelingzielen zijn bedoeld om taboes te doorbreken en meer licht te verspreiden.
Ze zijn ook vaak een voorbeeld en je ziet dat het stel duidelijk een voorbeeld is door de eerste donkere persoon in het royal house te zijn net zoals Obama dat destijds was. Ze doorbreken taboes en proberen licht te verspreiden, maar ze worden daarin belemmerd voor mijn gevoel. Hoe goed ze dingen ook bedoelen vaak wordt het verkeerd uitgelegd. Tweelingzielen mogen ook leren grenzen stellen en hun licht laten schijnen op dingen die niet kloppen. Ook dat doen ze en daar heb ik respect voor. Ze hebben weleens wel geluisterd naar wat er van hen verwacht werd en heeft ze Meghan haar nichtje waar ze een goede band mee heeft niet uitgenodigd voor haar huwelijk, terwijl dit voor haar gevoel niet klopte. Ik denk niet dat dit een goede beslissing is en dat ze hier spijt van heeft. Gelukkig is het nu weer goed tussen die twee, omdat het tussen hun onvoorwaardelijke liefde is. Haar nichtje vergeeft het Meghan en begrijpt dat het geen gebrek aan liefde is.

Tweelingzielen vergeven elkaar altijd, wat er ook gebeurt. Ze praten positief over elkaar en tegen elkaar en vallen elkaar niet af. Dat zie ik ook bij Harry en Meghan. Hoe ze naar elkaar kijken en over elkaar praten is heel liefdevol. They call each other a fantastic team..

Tweelingzielen hebben vaak drempels te overwinnen, OM SAMEN TE KOMEN EN TE BLIJVEN. Mensen in je omgeving kunnen tegen je zeggen. Is dit het allemaal wel waard. Dat kun je je zelf ook afvragen als je op de twin soul journey zit. Is dit het wel waard. Ik heb mezelf dat ook weleens afgevraagd.

Ze wonen op een andere locatie (zelfs een ander continent (zij in Canada, hij in Londen), verschil in ras, verschil in afkomst. Je ziet soms ook dat tweelingzielen gespiegeld zijn opgegroeid. Ook dat zie je bij dit stel. Dat zie je ook bij Harry and Meghan, een ander ras, haar ouders waren hardwerkende ‘normale’ mensen. Meghan woonde in California boven een garage en hij… tja hij woonden in een paleis… Ook dit zie je dus terug bij Harry en Meghan. Andere tweelingzielen kunnen te maken hebben met andere verschillen zoals leeftijd, een ander geloof, of dat 1 van de twee of allebei nog een in een relatie zitten. Ik denk dat Prins Charles en Camilla later bij elkaar zijn gekomen maar dit diep in hun hart al veel eerder hadden gewild. Het is duidelijk dat er liefde tussen die twee is.

Bij tweelingzielen zie je ook dat ze dezelfde keuzes maken

Harry & Meghan kiezen allebei voor dienstbaarheid en zijn fel tegen onrechtvaardigheid. Ze doen allebei vrijwilligerswerk. Ze wil mensen stimuleren om zichzelf uit te spreken en laten dit zelf ook zien. Ze waren allebei eenzaam als kind en verlangde ze allebei naar een normaal gezin en naar onvoorwaardelijke liefde. Ze zijn allebei oude zielen, dat zegt haar moeder ook en dat zie ik ook terug in de serie. Ze zitten op het pad van Ascension. Los van elkaar hadden ze als kind al gemeenschappelijke interesses (dat zie je trouwens vaak bij soul mates) Ze hebben een dieren symbool; pinguins, die blijven hun leven samen. Dit doet me denken aan mijn eigen twin flame symbool: flamingo’s.

Je ziet ook dat de geschiedenis zich herhaalt en het blijft zich herhalen wanneer je patronen in de familie niet oplost. AANKONDIGING GEBOORTE VAN HUN KIND OP DEZELFDE DAG ALS GEBOORTE HARRY DOOR DIANA. En natuurlijk de jacht van de media op Prinses diana and Harry and Meghan zoveel jaren later

Ik herken mezelf in dit verhaal. Ook in mijn familie herhalen familie patronen zich. De overeenkomst is dat mensen zich verlaten voelen. Harry en Meghan hadden beide gescheiden ouders en Harry verloor zijn prachtige moeder. Ik heb ook gescheiden ouders en verloor mijn vader. Daarom denk ik dat we hieruit kunnen leren dat we ons licht mogen laten schijnen op de angst voor verlating. We worden niet verlaten, we zijn niet alleen, sterker nog: ik heb de overtuiging dat we allen 1 zijn en dat we hier op aarde zijn om dit inzicht te krijgen. Doordat je onvoorwaardelijke liefde hebt voor je tweelingziel mag je leren om ook onvoorwaardelijk van andere mensen te leren houden.

Richting mijn ouders maak ik ook altijd keuzes vanuit de beste bedoelingen maar wat ik ook doe, het voelt voor mij alsof het nooit goed genoeg is. Andersom denk ik dat mijn ouders ook keuzes maken vanuit de beste bedoelingen! Zo doet iedereen zijn of haar best. Dus iedereen is goed genoeg! Ik hou onvoorwaardelijk van mijn ouders, ook al negeert mijn moeder mij en heeft mij vader me verlaten toen ik nog een baby was. Ik vergeef, heb compassie en ik hou van ze. Natuurlijk ben ik ook even boos geweest en verdrietig, maar de kunst is om op de emotionele ladder omhoog te klimmen met je emoties van boos en verdrietig naar rustig en vredig.

Turn the other cheek

In de bijbel staat: keer de andere wang toe. Dit betekent niet: als je me slaat, keer ik mijn andere wang toe zodat je die ook kan slaan. Nee het betekent… dat je de intentie mag zetten voor een keer punt. Wat wil je keren. Niet zozeer je wang.. dat is slechts een woord, een symbool. Je mag je intentie zetten voor wat je WEL wilt en dat is meestal het tegenovergestelde van wat je nu hebt of wat je in het verleden hebt meegemaakt.

Voorbeeld: je wil excuses van degene die jou pijn heeft gedaan. Harry & Meghan willen excuses van mensen in het royal house. Je kan geen excuses eisen. Zo werkt het niet!  Niemand hoeft jou excuses aan te bieden. Je kan niemand dwingen. Je hebt geen recht op excuses. Je hebt wel altijd het recht om zelf van binnen te veranderen. Wat wil je werkelijk? Wil je excuses of zou je liever willen dat het nooit gebeurd was en dat je liefhebbende ouders hebt die onvoorwaardelijk van je houden. De andere wang toe keren betekent dat je je daarop focust. Wanneer je focust op excuses, dan focus je jezelf in feite nog steeds op het probleem. Stop daarmee zou mijn advies zijn. Start met focussen op liefde, wat wil je wel.

Mijn kerstgedachte voor iedereen wereldwijd is:

Focus op het goede, op compassie, vergeving en vooral veiligheid. Niet alleen van anderen, maar ook van jezelf. Wat had je zelf anders kunnen doen. Accepteer dat je je best hebt gedaan en dat je nu al goed bent. Je bent helemaal ok en je hoeft niet meer te zoeken naar verlichten. Wanneer je in het hier en nu licht uitstraalt is het goed. Er is enkel nu.

Dus laten we nu samen in het hier en nu licht geven aan jezelf.. maar ook aan iedereen aan wie je licht wil sturen. Ik stuur licht naar mijn ouders, naar alle trouwe en nieuwe volgers van dit kanaal, naar Harry & Meghan en hun ouders incl prinses Diana, maar ook aan de pers. Jullie hebben je best gedaan voor je werkgever om de beste foto’s te krijgen, de beste artikelen, maar bedenk altijd als je iets maakt.. zouden de mensen waarover je praat en schrijft dit waarderen? Zo nee, publiceer het niet. Ik publiceer deze video met de intentie dat zowel de royal house, Harry and Meghan, de pers, jij als kijker als mijn ouders waarderen wat ik doe. Maar nogmaals ik kan niet niemand dwingen. Het is enkel mijn intentie. I love you all. En ik wens je liefdevolle dagen en alles wat jij wenst voor 2023.

Heb jij een andere mening vind je dit niet leuk, dan daag ik je uit zelf een kanaal te starten, maar mijn kanaal schoon en liefdevol te houden. Al het andere verwijder ik, want dit kanaal gaat over onvoorwaardelijke liefde, daar ben ik beschikbaar voor. Om dit te geven en te ontvangen. Alsjeblieft. Ik zie je heel graag inde volgende video, wanneer je een like geeft en volgt, dan krijgen zowel jij als anderen meer van de soort love video’s.

Conclusie: Zijn ze nou wel tweelingzielen of niet? Tweelingzielen worden steeds meer een eenheid als ze bij elkaar zijn en dat zie ik wel. Wat ze eerder los van elkaar deden… kwam samen in hun huwelijk toen ze gingen samenwerken. Dit zie je ook wel bij soulmates, maar karmische soulmates die groeien juist steeds verder uit elkaar totdat er niets meer over is. maar Soulmates hebben een veel rustiger leven dan twin souls en de situatie van Harry and Meghan is nou niet bepaald rustig te noemen.

A twin soul relationship is not a fairy tale.. and it wasn’t a farytail!
Maar goed.. Alleen het stel kan daar antwoord opgeven want er is maar 1 bewezen manier om daar achter te komen en dat is te beseffen dat je tweelingziel je spiegelziel is en alles aan je terug spiegelt en dat de keuzes die je maakt van binnen (zonder dit te zeggen) direct worden terug gespiegeld door je tweelingziel. Zie hiervoor mijn eerder video: How to be 100% sure you met your twin soul of bekijk nog even de 12 tekenen en 8 fasen. Heb jij een vraag die je graag beantwoord wil hebben in een video laat me weten en laat me ook weten wat jouw kerstgedachte is voor de wereld: graag positief geformuleerd. dus niet wat je niet meer wil… maar wat je wel wil.. keer de andere wang toe.. en er is geen betere dag dan vandaag… 21 12 het keerpunt.

Heel veel liefde voor iedereen!

Lorraine

2 Responses

  1. In verband met de vraag rond Harry & Meghan of ze tweelingzielen zijn, ik denk eerlijk gezegd ook eerder van niet. Ik denk dat dit ook een wel zielsverwant is maar geen tweelingziel. Volgens mij is Harry zijn tweelingziel Chelsy Davy waar hij jaren mee samen was en nu is hij in separatie met haar. Nog voor zijn huwelijk met Meghan zou hij lang een telefoongesprek hebben gehad met Chelsy wat heel emotioneel moet zijn geweest. Ook is er geen sprake van liefde als zoveel mensen en vooral je eigen familie je tegen je keert. Als hij in liefde zo leven zo hij loslaten en geen tegenwind blazen naar zijn bloedverwanten/familieleden. Bij tweelingzielen zou er de liefde net van af moeten vloeien. En geen lusten en hebzucht zoals dit nu wel overkomt in zijn huidige relatie met Meghan Markle.

Geef een reactie