De garantie dat je je tweelingziel hebt ontmoet!

Hoe weet je zeker dat je met je tweelingziel te maken hebt? Is het mogelijk om zeker te zijn?
Ja, dat is het!


Ik geef je vandaag de nummer één bewezen manier om je tweelingziel te herkennen.
Iemand op mijn kanaal vroeg mij: “Hoe weet ik zeker wist dat ik met mijn tweelingziel
te maken heb?” Ze was bang dat ze anders al het werk voor niets deed.

Als eerste wil ik daarover zeggen, dat zoals je weet, je nooit al het werk voor niets doet. Je verandert namelijk in de betere versie van jezelf! Dit is voor jouw hoogste goed. Wil je de verbeterde versie van jezelf worden en een magneet zijn voor je tweelingziel? Doe dan JAAR 1 in combinatie met het handboek: Zo kom je samen met je tweelingziel.

De énige manier om zeker van te zijn dat je te maken hebt met je tweelingziel is te
erkennen dat jouw tweelingziel, jouw spiegelziel is. Jouw mannelijke tweelingziel zal
alles naar jou terug spiegelen. Elk gevoel, elke gedachte, elke angst, werkelijk álles! Alles
wat er in jou zit, zal terug gespiegeld worden door jouw tweelingziel.

Ik ga je een drie voorbeelden noemen, waaraan je kunt herkennen dat dit gebeurt bij deze
tweelingzielen.

 1. Uit eigen ervaring, toen ik 8 jaar geleden mijn tweelingziel ontmoette, was
  alles heel romantisch. Later begon er bij mij een angst te komen, dat hij een date zou
  afzeggen en wat denk je? Dit gebeurde dus ook! Nu hebben we ruim drie jaar een relatie en als ik ergens zeker van ben, spiegelt mijn tweelingziel dat direct naar mij terug. Ik wilde bijvoorbeeld met de hele familie of gewoon met z’n tweetjes op reis en dan stel ik dat voor in mijn gedachte dat het zo gebeurt. Mijn tweelingziel komt dan op dat moment met het idee om dat te gaan doen. Hoe fantastisch? Hij komt zélf met het idee. Dit geeft aan dat het je spiegelziel is en je alles terug gespiegeld krijgt.
 2. In een webinar dat ik gaf voor Twin soul school, zei een van mijn cursisten, dat ze een week niets van haar tweelingziel had gehoord. Normaliter hadden ze dagelijks contact. Eerst was er geen of onregelmatig contact en sinds Twin soul school inmiddels dagelijks. In dit geval nam haar mannelijke tweelingziel een week lang geen contact op, wat ongebruikelijk was. Ze was bang dat er iets met hem was gebeurd. Ze vroeg aan mij of ze kon vragen of hij oké was, haar zorgen erover uiten. Ik gaf als reactie aan haar, dat ze dat natuurlijk mag vragen. Wanneer je trouw bent aan jezelf kun je je tweelingziel alles vragen. Ik gaf ook aan dat het belangrijk is om je eigen verhaal te maken. Haarzelf voor te stellen dat hij aan haar denkt en dat hij een relatie met je wilt. Dat hij van contact houdt en hij elke dag weer contact met haar ging opnemen. Een half uur na het webinar kreeg zij een berichtje waarbij haar tweelingziel aangaf dat hij ziek was geweest voor een week en dat dat de reden was dat hij geen contact met haar had opgenomen. ZIJ besloot om meer contact te hebben en op dezelfde dag nam HIJ contact met haar op. Het is dus heel makkelijk om meer contact te hebben met je tweelingziel.
 3. Een derde voorbeeld is dat een van mijn studenten vertelde, dat ze ook een week niets had gehoord van haar tweelingziel. De reden bij haar was dat de mannelijke tweelingziel zijn telefoon verloren was. Dit was de reden dat hij geen contact had opgenomen met haar. Hij nam contact met haar op, nadat zij in de energie besloten had, dat hij dat zou gaan doen.

  Nu heb je drie voorbeelden van hoe jouw tweelingziel alles terug spiegelt naar jou, wat er in jou zit. Ik hoor graag in de reacties hier beneden of jij het makkelijk of moeilijk vindt om je te verenigen en in een relatie te komen met jouw tweelingziel? Nu je weet dat het jouw spiegelziel is, weet je ook dat je de volledige controle hebt over alles.

  Wanneer je iets in je relatie wilt veranderen, moet je gewoon jezelf veranderen. Jouw spiegel, je spiegelziel, zal met je mee veranderen. Voor mij is het dus de gemakkelijkste relatie ooit. En tevens de mooiste. Ik hou ervan om met mijn tweelingziel samen te zijn en ik geloof ook dat hij dat hetzelfde beleeft. Ik zie hem tenminste elke dag genieten van onze tijd samen. Ik vind het ook fantastisch om alle foto’s te zien van tweelingzielen die inmiddels verenigd zijn!

  Ik heb de intentie dat je iets aan deze blog gehad hebt en hierdoor de connectie beter begrijpt, zodat je meer contact gaat krijgen met je tweelingziel en je gaat verenigen met de DM. Volg ons op youtube en deze website voor meer informatie.

  Graag tot de volgende keer!

  Send you love & light,
  Lorraine Vesterink

  Wil je dit terugluisteren bekijk dan de video in Engels met Nederlandse subtitels:

  One Response

  1. Ik heb veel video’s gemaakt op youtube hierover. Ik raad je aan om die te kijken. Wat ik vooral vertel is dat ik elkaar (constant) beschuldigen niet herken in mijn eigen tweelingziel relatie en de mensen die ik train en coach. liefs!

  Geef een reactie