Zo draai je de rollen om (8 stappen die snel werken)

Hoe kun je de rollen omdraaien tussen jou en je tweelingziel? Wordt het niet eens tijd, dat jij als DF gewaardeerd, geaccepteerd, gerespecteerd, gekoesterd en geadoreerd wordt door jouw mannelijke tweelingziel? Dat jij je een echte koningin (koning) gaat voelen in plaats van een soort ‘assepoester’? Zo draai je die rollen om!

Hoe draai je de rollen om in 8 stappen:

1. Zie je tweelingziel voor je

Zie jouw tweelingziel voor je en denk aan alle leuke en mooie dingen die jij ontzettend waardeert aan jouw tweelingziel. Vergeet alle pijn en verdriet. Doe alsof je een goudvis bent met een geheugen van een paar seconde, ‘blub’ en het is weg. Bedenk alle heerlijke dingen, bijvoorbeeld dat je zelfs zijn tenen, knieën, handen, ogen, manier van praten, lopen en bewegen geweldig vindt!.

2. Stel je voor dat jij hetzelfde bent voor je mannelijke tweelingziel

Stel je nu dat jouw tweelingziel dit ook allemaal van jou denkt. Het obsessieve gevoel en alle gedachten die jij over jouw tweelingziel heeft denkt je tweelingziel nu ook over jou.
Stel jouw mannelijke tweelingziel voor je en hoor je tweelingziel zeggen: Ik vind jou zo leuk! dat hij Ik vind echt alles aan je leuk! Jij bent mijn droompartner! Jeetje ik vind zelfs….(vul maar in) van je leuk! Ik denk de hele dag aan jou.

Jij bent het waard om de hele dag aan te denken en de hele dag door geobsedeerd te zijn. Wanneer ik samen ben met jou, kan ik de hele wereld aan. Ik voel me sterker door jou! Door jou ben ik de beste versie van mezelf ! Wanneer wij zouden samen zijn en zouden samenwonen, jeetje wat zouden wij samen een onvoorwaardelijke liefde uitstralen.

Jouw tweelingziel heeft nu al die gedachten die jij constant over je tweelingziel hebt, over jou! Stel je dit voor! Voel dat het zo is en verwacht dat het super snel werkt!

3. Accepteer dat jij die ene speciale persoon bent voor je twin

Jij bent de romantische partner van jouw tweelingziel. Jij bent het helemaal. Jij bent zijn/haar alles. Jij bent nu de hoogste prioriteit. Jij bent de wereld voor hem/haar. Jij bent degene met wie je tweelingziel zijn/haar leven wilt delen. Jij bent het! Accepteer dat jij het bent. Accepteer dat jullie elkaars tweelingzielen zijn. Elkaars tegenpolen en spiegelzielen tegelijk. Jullie zijn daarom de beste match. Jullie horen bij elkaar en jullie zijn zo gemaakt. Jullie zijn gemaakt om dit proces door te maken en onvoorwaardelijk van zowel jezelf als elkaar te houden. Die onvoorwaardelijke liefde mag jij nu ook ontvangen.

Accepteer dat jij degene bent en kan zijn, waar die DM helemaal geobsedeerd door is. Waarschijnlijk denkt jouw tweelingziel nu op dit moment ook aan jou. Hij staat met de telefoon in de hand en wilt jou een berichtje typen. Zie voor je dat hij op verzenden duwt. Dit jaar wordt een ander jaar dan andere jaren. Het wordt het jaar van nog meer twin flame unions. Wil je ontdekken hoe je samenkomt, investeer in jezelf en volg JAAR 1: Zo kom je samen met je tweelingziel.

Misschien vind je het nu nog een gek idee, maar je gaat het steeds normaler vinden dat jullie in een zichtbare, officiële relatie zijn samen kerst en verjaardagen vieren, voorgesteld worden aan familie, samenwonen, reizen of trouwen.

4. Gedraag je als een begeerlijke vrouwelijke tweelingziel

Vroeger interviewde ik CEO’s, waarvan één man me destijds zei dat hij toen hij ontdekte dat hij de CEO wilde worden zich op een bepaald moment is gaan gedragen als een CEO. Hij wilde dit heel graag zijn. Alleen CEO’s in zijn bedrijf mochten een krijtstreeppak aan. Hij is dit gewoon ook gaan dragen, net als manchetknopen, want dat zag hij ook bij hun. Hij keek naar wat een CEO deed, zei, voor sport beoefende en is dit allemaal gaan doen. Op een dag werd hij de CEO van een van de grootste banken van Nederland. Hij vertelde dit aan mij in een interview dat hij dit op deze manier had aangepakt. Jij kunt deze succesvolle strategie kopiëren om de rollen tussen jou en je tweelingziel om te draaien.

Gedraag je als de DF waarvan jouw DM helemaal geobsedeerd is. Dat de DM je helemaal in de watten wilt leggen en wilt verwennen. Gedraag je als iemand die blij en vrolijk in het leven staat, alsof je al in een union bent met je tweelingziel. Daar hoort niet bij dat je een half jaar gaat huilen of doen alsof het je allemaal niet kan schelen, zodat het minder pijn doet. Wat ook geen DF energy is, is je gaan verstoppen voor je vriendinnen, omdat je niet de aller vrolijkste bent en jezelf zoveel mogelijk afzonderen. Gedraag je als de begeerlijke DF. Hoe zou je je kleden, hoe zou je ruiken, hoe zou je huis eruit zien, wanneer je al samen bent met je DF? Gedraag je daar alvast naar, om het in je leven te krijgen. Je kunt de rollen alleen omdraaien door zelf actie te ondernemen, door zelf deze stappen te doen. De twin soul journey is namelijk een innerlijke reis. Vraag jezelf af of je deze stappen in alle eerlijkheid echt hebt gezet? Ben je daar trouw en loyaal aan?

5. Haal de DM van het voetstuk

De meeste vrouwelijke tweelingzielen zetten hun mannelijke tweelingziel op een voetstuk. Vooral tijdens de seperatiefase. De kans is groot dat je wanneer je je mannelijke tweelingziel voor je ziet je hem of haar hoger zet dan jezelf, zodat je ook letterlijk tegen je tweelingziel opkijkt. Haal in dat geval je DM van het voetstuk af en wees de gelijkwaardige Divine Feminine. Zet de DM als oefening eens wat lager om het vervolgens in balans te krijgen. Uiteindelijk wil je een gelijkwaardige relatie, maar de rollen mogen wel eens omgedraaid worden. Jij mag ook geadoreerd worden. Jij bent de rol van de DF.

6. Stop met jagen en obsessief gedrag

Elke keer wanneer je je social media of je telefoon wilt checken, denk dan: Nee, wacht eens even, mijn tweelingziel denkt nu aan mij. Mijn tweelingziel denkt aan mij en zit nu op mijn social media te kijken om mij een bericht te sturen. De rollen zijn ineens omgedraaid!

Ik ben het waard om constant bekeken te worden, want ik ben zó leuk. Logisch, dat mijn DM de hele tijd aan me denkt en mij de hele tijd berichten stuurt. Wanneer je de rollen omdraait, mag je zelf dus stoppen met het tegengestelde te doen. Je mag best als eerste een bericht sturen, wanneer je regelmatig met elkaar in contact bent. Wanneer jouw DM heeft gezegd liever geen of zo min mogelijk contact te willen hebben en je gaat dan berichten sturen, dan is het jagen. Wanneer je twin jou een bericht stuurt en jij stuurt iets terug, dan is het een hele mooie wisselwerking op een natuurlijke manier. Je mag als DF wel actie ondernemen, maar actie vanuit flow, vertrouwen en liefde, maar niet vanuit angst en gebrek. Bijvoorbeeld, wanneer de deurbel gaat, doe je de deur open. Dat is de actie die je onderneemt. Voor de rest mag je ervan uitgaan dat de deurbel gaat en jouw tweelingziel ineens voor de deur staat en nooit meer weggaat. Dit is al vele tweelingzielen overkomen, dus zorg dat je voorbereid bent op deze rollercoaster! Het overkwam ook mij en onze coaches. Je kunt nu een Twin Soul Talk boeken met een twin soul coach die al samen is met haar tweelingziel. Je kunt dan sparren en krijgt affirmaties voor jou op maat. Voor mensen die JAAR 1 en/of JAAR 2 hebben gevolgd kunnen een Spoedkwartier boeken om eventuele blokkades op te sporen.

7. Start met ontvangen

Zeg ‘ja’ tegen ontvangen en beslis dat jij onvoorwaardelijke liefde waard bent. Voel die onvoorwaardelijke liefde nu ook voor jezelf, jij bent jouw alles en jij verdient alles waar je naar verlangt, want het is je geboorterecht. Jij bent nu jouw grootste prioriteit. Jouw tweelingziel, dat ben jij, want jullie hebben dezelfde ziel, dus wanneer jij dit werkelijk van binnen met je hart besluit, beslist jouw DM dit ook. Geef niet jouw tweelingziel de schuld, want het is jouw spiegelziel. Wanneer jij iets vindt van de spiegel, mag je zelf iets doen om de rollen om te draaien. Kijk letterlijk vandaag in de spiegel en zie wat jij mag doen om de rollen om te draaien. Het kan vandaag nog veranderen, voor het einde van het jaar. Wil je hier hulp bij? Volg dan JAAR 2: Zo kom en blij je in onvoorwaardelijke liefde met jezelf en je tweelingziel.

8. Dít is het jaar waarin alles voorgoed gaat veranderen!

Jij bent de DF, jij bent de creator en hebt de sleutel in handen. Jij mag het zeggen en beslissen wat 2023 voor jaar wordt. Kies maar! Go for it. Ga voor de onvoorwaardelijke liefde die je verdient. Het is de mooiste liefde die er is. Het is mogelijk en het is er ook voor jou.

Ik daag ik je uit om de allerbeste affirmatie te maken voor jou aan de hand van de stappen die je hebt gelezen in dit blog. Heeft iets je geraakt? Wanneer dit, dan weet je dat je daar de affirmatie voor mag gaan maken. Ik ben benieuwd!

Maak daarnaast een lijstje waarvan je op de laatste dag van het jaar (in dit geval 31 december 2023) aangeeft wat voor jaar het is geworden. Wat is er allemaal dit jaar gebeurd? Je schrijft het op alsof het al gebeurd is!

2023 was het jaar van…

  • … samenkomen
  • … samenwonen
  • … samen een kindje krijgen
  • … trouwen
  • … een bedrijf starten
  • …. je zielsmissie leven

Geef een reactie