flamingo-illustration

We detected that you may be speaking a different language.

Do you like to change to:

*Close and don't change language.

Van ploeteren naar plezier


Als er flow zit in wat je doet, komt succes vanzelf! Daar is Lorraine Vesterink, oprichter van het snelgroeiende Infinirgy, het bewijs van. Lorraine, motivational speaker, gaf voor voor SoestNetwerkt een presentatie recht uit het hart. ‘De kunst is te denken in termen van iets AL HEBBEN, in plaats van iets WILLEN,’ aldus Lorraine tegen de volle zaal.


‘Wanneer je iets heel graag wil, visualiseer dan elke dag hoe je leven er uit ziet als je je doel bereikt hebt,’ adviseerde Lorraine. ‘Wat zie je, wat hoor je en hoe voel je je dan?’ Ben je bijvoorbeeld op zoek naar je droomhuis, visualiseer dan bijvoorbeeld dat je post krijgt op je nieuwe adres en hoe het voelt dat het jouw of jullie huis is. Wil je je tijd op je werk meer zelf kunnen indelen? Stel je dan het gevoel van vrijheid voor wat dat je oplevert. Wil je nu eindelijk weten wat je écht wilt? Stel je dan voor hoe blij je bent wanneer je weet wat je wilt. ‘Het maakt niet uit welke wens of droom je manifesteert, wanneer je het maar van binnen besluit en trouw blijft je beslissing alsof je het al hebt. Dan gaat de positieve flow gegarandeerd stromen en komt succes vanzelf’, benadrukte Lorraine, die zich 15 jaar verdiept in neuro linguïstisch programmeren (NLP) en de wet van de aantrekking. Pas nu ze de wet van de aanname toepast, stroomt haar leven pas echt.

Ze manifesteerde parkeerplekken, een vleugel en een huis. Nu ze hierbij een combinatie van zeven woorden gebruikte, kreeg ze moeiteloos flow op álle fronten in haar leven – van een relatie met haar tweelingziel, een hecht gezin, tot succes, geld en gezondheid. Ze is hier nog steeds elke dag over verwonderd. Het is veel makkelijker dan ze ooit had gedacht. Ze gunt het iedereen en vertelt het aan iedereen die het maar horen wil. Bekijk hier een korte video waarin ze de zeven woorden onthult.

Over Lorraine Vesterink
Lorraine Vesterink schreef onlangs haar 10e boek: Zo kom je samen met je tweelingziel, het handboek voor onvoorwaardelijke liefde. Eerder schreef ze diverse ondernemersboeken en presenteerde in het programma Ondernemen met Passie op RTL7. Tegenwoordig beheert ze de snelgroeiende webshop voor essentiële oliën: Infinirgy. Daarnaast maakt ze webinars en vlogt ze als youtube content creator. Haar droom: een passie- en liefdevol Nederland. Bij iedereen een glimlach op het gezicht en een twinkeling in de ogen.

Meer weten?

Leren manifesteren? Lorraine heeft een gratis playlist met 60 inspirerende video’s over manifesteren of volg de masterclass manifesteren.

Lisette de Jong


Van ploeteren naar plezier!

Lisette de Jong is tekstschrijver en schrijft vooral over gezondheid. “Ik ben altijd op zoek naar middelen hoe ik vanuit flow kan ondernemen.”
Lisette de Jong
Tekstschrijver en voedingsdeskundige


3 Responses

Geef een reactie