flamingo-illustration

We detected that you may be speaking a different language.

Do you like to change to:

*Close and don't change language.

Kan je voor anderen manifesteren?

Deze vraag krijg ik regelmatig. Vanuit deze vragen ontstaan nieuwe vragen:

  • Waarom wil je voor anderen manifesteren?
  • Moet je voor anderen willen manifesteren?
  • Zo ja, hoe manifesteer je voor anderen?

Deze vragen beantwoord ik hier voor jou, zodat jij een goede keuze kan maken voor jezelf en eventueel voor een ander.

Allereerst een vliegensvlugge reminder: Wat is manifesteren en wat is affirmeren? Manifesteren is je doel bereiken door te doen alsof je het al hebt. Affirmeren is een onderdeel van manifesteren door positieve zinnen te herhalen die impliceren dat je het doel dat je wil al bereikt hebt.

Waarom zou je voor anderen willen manifesteren?
Je kan voor anderen willen manifesteren, omdat je van ze houdt. Bijvoorbeeld voor een familielid, een vriend, vriendin of je tweelingziel. Ze kunnen ongelukkig zijn, omdat ze hun leven niet op orde hebben, ziek zijn of geen baan en/of relatie hebben. Je kan je machteloos voelen en ze willen helpen. Hoe mooi is het dat je met manifesteren een tool in handen hebt om daadwerkelijk iets voor hen te kunnen betekenen.

JA, je kan voor anderen manifesteren!

Ik heb vaak genoeg voor anderen gemanifesteerd. Zo heb ik zelf het bewijs ervaren dat je voor anderen kan manifesteren. Als reiki master leerde ik dit lang geleden, voordat ik wist wat manifesteren was. Ook mijn klanten heb ik geleerd om voor anderen te manifesteren. Denk hierbij aan een leuke baan, goede gezondheid voor mensen die ziek of depressief waren of een gelukkige relatie. Het is allemaal mogelijk.

Zou je voor anderen moeten wíllen manifesteren?

Sommige dingen in het leven moeten iemand misschien overkomen? Ziekte of een burn-out kan namelijk ook een functie hebben, bijvoorbeeld dat mensen het roer omgooien en dat ze daardoor hun mooiste leven ooit leven. Wanneer wij door manifesteren ons gaan ‘bemoeien’ met het leven van iemand anders, ontnemen we misschien hun levensles, hun lot.

Aan de andere kant is het ontzettend mooi en lief dat je mensen kan helpen. Vanuit die intentie kan je overwegen voor anderen te manifesteren. Wanneer de ziel van iemand het echt niet wil, gaat de intentie terug naar de gever. Tenminste, dat wordt beweerd. Ik weet niet of dat zo is, maar zorg ervoor dat als je dingen manifesteert voor een ander, dat het dingen zijn die je zelf ook zou willen. Manifesteer alleen op een positieve manier voor anderen.

Alles is energie. Wanneer je ergens aandacht en tijd aan besteedt, betekent het dat je voor andere dingen minder aandacht en tijd hebt. Wil je die tijd en energie in anderen steken? Tijd en aandacht die je ook in jezelf zou kunnen investeren.

Wanneer je manifesteert voor iemand anders om zelf iets te krijgen, dan kan het ook een afleiding zijn van waar het daadwerkelijk om gaat. Stel je tweelingziel zegt: “Ik kan niet met jou zijn, want ik heb mijn leven niet op orde.” Jij besluit te gaan manifesteren door te affirmeren: Mijn tweelingziel heeft zijn leven op orde. Vervolgens vertelt je tweelingziel enthousiast over zijn of haar geweldige leven en hoe goed het nu gaat. Jij krijgt hiervoor geen waardering, want niemand begrijpt dat dit mede door jouw intenties komt. Wat als je tweelingziel dan nog steeds geen relatie met jou wil, ondanks dat zijn of haar leven nu op orde is? Ben je dan teleurgesteld?

Heb je het gemanifesteerd, omdat je denkt dat je tweelingziel dan voor jou zou kiezen? In dit geval is het manifesteren vanuit gebrek en is het afleiding van het kernpunt, namelijk dat jij meer zelfliefde mag hebben en dat je mag weten en voelen nu al goed genoeg te zijn voor een relatie met je tweelingziel. Wellicht had je in dit geval je tijd beter kunnen besteden aan de affirmatie: Wij zijn nu al goed genoeg voor elkaar en hebben ons leven op orde. Je hebt je tijd besteed aan een manifestatie voor iemand anders en niet voor jezelf. Daarmee maak je prioriteit van iemand anders in plaats van jezelf. Je tweelingziel maakt dan van jou geen prioriteit, want je twin spiegelt jouw gedrag.

Er zijn dus situaties te bedenken waarin je je kunt afvragen: Is het slim en zinvol om voor anderen te manifesteren of kan ik me beter focussen op mijn eigen leven eerst op orde hebben en aan alles en iedereen te laten zien dat ik prioriteit ben? Je energie verandert met als gevolg dat je tweelingziel voor jou gaat kiezen, omdat jij van jezelf een prioriteit hebt gemaakt. Je tweelingziel gaat deze keuze aan jou spiegelen, want het is jouw spiegelziel.

Hoe werkt het? Hoe kan je voor anderen manifesteren?

Stel, je hebt er goed over nagedacht. Alles weloverwogen en je wil graag voor een ander manifesteren. Hoe werkt het dan?

Je kan het dagelijks meenemen tijdens blijschrijven. Je schrijft dat je zo blij en dankbaar bent dat alles nu zo goed gaat bij diegene. Wil je tips hoe je precies kan blijschrijven? Volg dan het webinar ‘Blijschrijven’ (duur 75 minuten) waarin ik alles uitleg. Op deze manier heb ik mijn tweelingziel terug in mijn leven geschreven. Sommige mensen denken dat iets gebeurt als het zo moet zijn. Ik heb geleerd dat iets in je leven komt, omdat je besluit dat het zo mag zijn. Blijschrijven kan je helpen om die beslissing vanuit je hart te nemen.

Bedenk daarnaast het eindresultaat en het bewijs dat het nu zo goed gaat met die persoon. Dat kan een brief van het ziekenhuis zijn waarin iemand ‘schoon verklaard’ is. Dat kan een bericht zijn dat iemand die leuke baan heeft gekregen of een kerstdiner waarin je broer een leuke, lieve vrouw meeneemt en ze samen stralen van geluk. Maak er een scène van die je in je hoofd af laat spelen, net zo lang totdat je weet dat dit zo zal zijn en je de opluchting voelt dat het nu goed met iemand gaat.

Hoe minder je van de situatie weet, hoe beter het is. Wanneer je namelijk precies weet waarom iemand bijvoorbeeld niet kan genezen, dan is het lastiger voor jou om te manifesteren waarom iemand wél beter kan worden. De verhalen in je hoofd, werken dan namelijk tegen je manifestatie in.

Kortom:

  • Ja, je kan manifesteren voor anderen.
  • Overweeg of je het echt en vanuit een zuivere intentie wil.
  • De tips uit dit blog kunnen je helpen om dit te verwezenlijken.

Ik waardeer het wanneer je later terugkomt om te vertellen of het gelukt is. Misschien heb je al voor anderen gemanifesteerd? Laat ons dan vooral weten hoe je dit hebt gedaan en welke manifestatie tool je hiervoor gebruikt hebt. Vaak is een krachtig besluit in jezelf al genoeg.

Vind je deze informatie waardevol voor jezelf en dus voor anderen? Deel het dan, zodat meer mensen leren manifesteren.

Send you love & light,
Lorraine Vesterink

“Ja, je kan voor anderen manifesteren.”

Mindset coach Lorraine Vesterink houdt zich 15 jaar bezig met de wet van de aantrekkingskracht. Sinds 2018 is ze dé expert wanneer het gaat over tweelingzielen. Ze volgde hiervoor scholing nationaal en internationaal. Ze inspireert nu duizenden tweelingzielen via haar trainingen en goed bekeken YouTube kanaal.
Lorraine Vesterink
oprichter Twin Soul School

Geef een reactie