Persbericht: Een tweelingziel relatie, de mooiste en makkelijkste relatie.

Boeklancering: Het handboek voor onvoorwaardelijke liefde

Soest, 4 november 2022 – Veel mensen worstelen met hun liefdesleven. Ze leven jarenlang als broer en zus, blijven hangen in een relatie die niet goed voor ze is, rennen van de ene naar de ander of zijn ongewenst single. Hoe breng je hier verandering in? Hoe kom en blijf je in de mooiste en makkelijkste relatie die er is? Dat en meer kun je ontdekken in: Zo kom je samen met je tweelingziel: het handboek voor onvoorwaardelijke liefde dat op 11 november uitkomt.

Koning Charles en Camilla tweelingzielen
De relatie met je tweelingziel is de meest liefdevolle en harmonieuze relatie die er is, maar het samenkomen is een pittige reis. Vaak is de vrouw de ‘jager’ met verlatingsangst die de man de ‘renner’ met bindingsangst niet kan loslaten. Het kan jaren duren voordat ze samenkomen door bijvoorbeeld een verschil in leeftijd, geloof of beschikbaarheid (doordat een van de twee of allebei nog een relatie heeft). Elk tweelingziel koppel heeft meerdere hobbels overwonnen, zowel individueel als samen.  “Een tweelingziel koppel is op zielsniveau met elkaar verbonden. Zo zijn Koning Charles met zijn Camilla, Emmanuel en Brigitte Macron en Peter R. de Vries met Tahmina Akefi voorbeelden van mogelijke twin souls”, aldus de auteur Lorraine Vesterink.

Het eerste tweelingziel handboek ter wereld
Dit handboek is het eerste boek ter wereld dat je leert hoe je op de meest snelle en natuurlijke manier samenkomt met je tweelingziel. Er staan geen romantische love stories in dit boek, maar concrete oefeningen, voorbeelden en tips. Door dit boek komen mensen dichter bij hun mooie ware zelf en zijn ze een magneet voor hun tweelingziel.

Eerste exemplaar 11.11 uur op 11-11-2022
Tweelingzielen hebben iets met dubbele getallen en zeker met 1111. Om 11.11 uur wordt op 11 november het eerste exemplaar overhandigd tijdens de boeklancering. We stellen aandacht voor dit boek enorm op prijs in de vorm van een review, interview of ingezonden artikel. Daarna is het boek te bestellen via deze link: https://www.twinsoulschool.com/product/handboek-zo-kom-je-samen-met-je-tweelingziel/

Over de auteur:
Dit is het tiende boek van bestseller auteur Lorraine Vesterink. Sinds 2018 is ze relatiedeskundige en dé expert wanneer het gaat over tweelingzielen. Ze volgde hiervoor scholing nationaal en internationaal. Lorraine is intens gelukkig met haar tweelingziel Ewout, samen met hun vier kinderen. Ze inspireert duizenden tweelingzielen via haar trainingen en goed bekeken YouTube kanaal ‘LoVe by Lorraine Vesterink’.

4 Responses

Geef een reactie