flamingo-illustration

We detected that you may be speaking a different language.

Do you like to change to:

*Close and don't change language.

Twin flame fact; steeds meer twins samen.

Vraag je je soms af… waarom is het er nog niet, wat kan ik nog doen, wanneer komt het nou en hoe gaat het gebeuren?

Je bent al zover gekomen! Het mag nu allemaal gebeuren! En het GAAT gebeuren. Steeds meer tweelingzielen komen samen. Er wordt van jou een bijdrage gevraagd: Consistentie in vertrouwen. Doorzetten vanuit natuurlijke flow op de ‘Heartbeat’ van jouw ziel.

Jullie beide zijn verantwoordelijk voor de connectie.

It does not pinch on one side only but on both sides

Aangaande vrije wil; je bent hier NU op aarde om de wens van jouw ziel overeenkomstig jouw zielsplan en zielsmissie. Bevrijd jezelf van de illusie dat de ander waarmee je samen een geheel vormt vanuit aardse inmenging kan tornen aan wat is vastgelegd in jullie zielsplan. Ook jij kan dat niet, al zou je dat misschien soms best even willen.

Jouw essentiële andere kan zich suf zoeken op datingssites, de hele dag chatten, appen met potentiële lovers, kan daten, kan relaties aangaan, waarvan iedereen van tevoren weet dat er een einddatum aanzit, idem dito qua huwelijken, er is niemand waarbij hij of zij thuishoort, behalve bij JOU!

De veiligheid, de intense innerlijke rust, volledig zichzelf kunnen zijn, zich nooit meer hoeven afvragen of de ander van hem of haar houdt, nooit meer rare capriolen dienen uit te halen voor aandacht en affectie, zich nooit meer hoeven te bewijzen, nooit meer genoegen nemen met kruimels. De rust, een veilige haven, standvastigheid, natuurlijke evenwicht en stabiliteit, onvoorwaardelijkheid, koestering, werkelijk liefhebben dat kan alleen JIJ aan je tweelingziel geven!

Jouw essentiële andere WEET, VOELT en ERVAART allang dat JIJ het bent! Dat heeft het verleden en heden bewezen. De toekomt is duidelijk. De vraag is niet of, maar wanneer. Voel dat er al is, zie dat er al is en het wanneer is sneller dan het licht in jullie leven.

De zoektocht naar geluk met een ander te ervaren (behalve JIJ) zal keer op keer het bekende ongewenste en ontevreden resultaat geven.

Nu je dit allemaal beseft, wordt het tijd om heel relaxed vanuit innerlijk weten, innerlijke rust en evenwicht open te stellen en achterover te leunen om te durven en kunnen ontvangen.

Het is vandaag schitterend weer. laten we gezamenlijk het glas heffen op jullie sacred union die al bereikt is…..

Spread the LoVe,

?❤️?

Fabienne & Lorraine

2 Responses

  1. Wat ontzettend mooi geschreven. Alles komt samen in dit bericht. Ik hef het glas voor iedereen en vier heel graag mee wat er al bereikt is en hoe mooi het ‘nu’ is. Liefs!

  2. Wat prachtig en wat komt dit binnen! Ik voel dat het is voorbestemd. Ik geniet van het nu en kijk met liefde en verlangen uit naar al het moois dat nog gaat komen. Ik voel me gelukkig dat ik op deze reis zit en ben dankbaar voor alles dat op mijn pad komt.
    Ik wens iedereen heel veel liefde en geluk en dat de energie voor altijd mag stromen!

Geef een reactie