44 portal Zachtheid & Verliefdheid

De maand April 2022 heeft drie poortdagen gekend, waaronder vrijdag 22 april 2022. Je ziet het al aan het getal. 22 is een getal dat verwijst naar tweelingzielen idem dito het getal 44.

De werking van 44

Lorraine kwam samen met haar twin soul toen ze allebei 44 waren. Ze stond op een druk kruispunt in het dorp van haar twin. Ze zag tien nummerborden met het getal 44! Toen wist ze het zeker: Wij komen binnenkort samen, want het was té toevallig. Niet veel later wilde haar tweelingziel ineens met haar afspreken en kwam ze snel erna in een relatie. Nu helpt ze via twin soul school andere tweelingzielen samen te komen.

Voor tweelingzielen heeft de 22 ste april een dubbele werking. Het is de dag waarop de 44 portal gesloten wordt (op 4-4 werd de portal geopend en 13-4 was een tussendag). 44 staat ook voor 8, infinity, de oneindige connectie die tweelingzielen hebben.

Op de 22e mag in het kader van ‘tweelingzielschap’ de magische energie gebruikt worden om meer diepgang te genereren. De energie van deze dag geeft meer kracht aan jouw intenties. Wees heel bewust van wat je denkt en in het bijzonder wat je voelt!

Hoe voel je je als je al hebt wat jij voor jou en je tweelingziel wenst. Hoe voelt het om diepgaander contact te hebben? Jouw manifestaties geschieden nu rapper dan ooit, dus wees zuiver en alert wat je voor jullie wenst.

Aandacht voor zachtheid naar jezelf

Wij ervaren dat er aandacht mag zijn voor meer zachtheid naar jezelf toe. Volledig toe te laten wie je bent. Toe te laten dat je intens mag voelen. Je mag huilen, je mag lachen. Het mag met jou beter gaan dan met wie dan ook. Het is iedereen zijn of haar eigen verantwoordelijkheid om voor geluk te kiezen. Je mag voor het collectief zorgen en affirmeren, maar het hoeft niet. Focus je op de liefde voor jezelf. Als jij van jouw eigen ziel houdt, dan houdt jouw tweelingziel automatisch van jou, want jullie zijn op zielsniveau een eenheid.

Vlinders in je buik


Tegelijkertijd wordt ook de energie van vlinders in je buik gecommuniceerd. Het gevoel van eeuwige verliefdheid. Liefhebben zonder restricties. Liefhebben vanuit zachtheid, vanuit onvoorwaardelijke liefde.

Voel de verliefdheid voor jezelf. Kijk lang in de spiegel, benoem wat je mooi vindt. Waarop kan jij aan jezelf verliefd worden? Zowel van binnen als van buiten? Op elk onderdeel van jouw lichaam, geest en ziel?

Fabienne krijgt hierbij de kleur licht roze door en ze hoort gegiechel en gebrabbel van jonge kinderen. Voor degene die met deze thematiek kampen, weet dat het zich aandient waarbij de tijd rijp is. Een kind dient zich aan en kiest bewust zijn of haar ouders.

Je kunt plotselinge berichten en positieve omwentelingen ervaren rondom de 22e. Dit aangaande jouw essentiële andere!

Dus wees zacht naar jezelf toe, naar de ander, naar jullie eeuwige connectie en jullie omgeving!

Liefs,

Fabienne l Ana-Luz &
Lorraine Vesterink l LoVe

Wil je intappen op de eeuwige verliefdheid en onvoorwaardelijk liefde voor jezelf? Wat vooruitloopt op union met je twin? Doe dan kwartaal 2 van jaar 2, we zijn bij module 4 erkenning. Vrijdag de 22e geeft Lorraine een live webinar over erkenning van de verliefdheid voor jezelf.

Meer lezen over Fabinne klik op het Twin Soul Nework.

Geef een reactie