Hoe hengel jij je twin binnen?

De meeste vrouwelijke tweelingzielen zetten zichzelf in de wachtstand. Herkenbaar? Het kan zijn dat je niet meer voluit leeft. Dat je hoopt dat je tweelingziel met je wil afspraken en dat je daarom geen andere afspraken maakt. Of dat je geen zin hebt om met anderen af te spreken omdat je het leuker vindt met je tweelingziel. https://youtu.be/MaQ0IvemrqMOf dat je niet wilt afspreken zodat je het maar niet over je tweelingziel te hebben. Inmiddels zijn je vrienden en familie de verhalen zat. Ze zeggen… ‘ga toch verder met je leven. Er zijn nog zoveel andere leuke mensen.’ Ze gunnen jou het allerbeste, maar het beste is jouw tweelingziel. Dat is iets wat jij zeker weet, maar waarvan anderen en zelfs je tweelingziel misschien nog niet overtuigd zijn.

Wat te doen? Hoe kom je vanuit de wachtstand naar de hengelstand? De hengelstand is de stand waarin je vanuit liefde en plezier je tweelingziel binnen hengelt. Alleen of samen met een twin soul maatje. Hengelen doe je niet door in de 3d actief te jagen, juist niet. Je hengelt door in de energie vanuit liefde voor je tweelingziel te kiezen. Dan komt je tweelingziel uit zichzelf in alle vrijheid naar jou toe gezwommen.

Spread the love,
Lorraine Vesterink

Bekijk hier de video: Hoe hengel je je tweelingziel binnen. Als je je abonneert op het youtube kanaal krijg je meer gerichte video’s die jou inzicht geven in de twin soul journey.

Wil je samenkomen met je tweelingziel. Volg dan de JAAR 1 twin soul webinars. Begin bij module 1 Balans. Wil je in onvoorwaardelijke liefde blijven? Volg dan JAAR 2. Begin bij module 1: Jullie horen bij elkaar.

Geef een reactie