flamingo-illustration

We detected that you may be speaking a different language.

Do you like to change to:

*Close and don't change language.

Mooie donatie voor veilig onderdak

Samen hebben we bijdrage geleverd aan mensen die nu een veilig onderdag nodig hebben. Als het andersom was dan willen we ook dat mensen ons helpen.

Wat zaterdagochtend 5 maart begon als een spontaan idee is twee dagen later een hele mooie donatie geworden van 1.144 euro van de mensen die het ‘love’ youtube kanaal volgen.

Ik wilde iets doen en zelf kan ik geen onderdak bieden. Ik kwam terecht op de site van UNCHR. Dit is een stichting met specifieke kennis en ervaring die al bijna 30 jaar actief is in Oekraïne en ook in omliggende handen helpt bij het opvangen van mensen.

De Money Mindset Module werd tijdelijk in prijs verlaagd van 44 naar 22 euro en de hele opbrengst is aan stichting UNHCR gedoneerd.

Mensen vonden het super fijn om met de Money Mindset Module hun relatie met geld te veranderen en tegelijkertijd iets goeds te doen voor hun medemens. Extra mooi was het om te zien dat mensen die de module al gevolgd hadden hem nogmaals hebben besteld en hem aan iemand kado hebben gegeven. Als dat geen liefde en overvloed is…

Samen hebben we dit gedaan! Ik wil iedereen bedanken voor het liken, sharen, aanschaffen en kado geven van de money mindset actie voor Oekraïne.


Spread the love,
Lorraine Vesterink

Wil je zelf meer doen, klik dan op: https://www.unhcr.org/nl/2022/03/vluchtelingen-oekraine-helpen/

Geef een reactie