Even voorstellen… Ursula & Elliot

Even voorstellen… Dit zijn Ursula en Elliot. Een twin soul koppel dat alweer ruim een jaar samen is!

Deze foto is genomen op het huwelijk van de zoon van Ursula. Het geluk straalt ervan af, toch?! Dolgelukkig beleefden ze samen deze waanzinnige dag. De liefde en flow blijft maar doorstromen voor het koppel. Het wordt alleen nog maar mooier, intenser en hechter.

Hun werelden verschilden compleet, maar bleken perfect bij elkaar te komen. Zo was Elliot de eigenaar van een erotische club en werkte Ursula in de zorg. Samen begonnen ze een nieuw bedrijf in de sekszorg. Ze geven het ene interview na het andere interview over hun nieuwe bedrijf en missie. Volgend jaar in jaar 3 gaan we aan de slag met het leven van je zielsmissie waar dit koppel een geweldig voorbeeld van is.

Ursula en Elliot hebben allebei het verleden nu volledig afgerond. Er staat enkel een schitterende toekomst te wachten waar ze samen nieuwe herinneringen gaan maken en mooie dingen gaan doen.

Je kunt je voorstellen hoe ongelooflijk trots, blij en dankbaar ik ben dat ik hier aan heb mogen bijdragen en getuige van mag zijn. Dit zijn de verhalen en stellen waar ik elke dag weer blij van wakker wordt om voor aan de slag te gaan.

Is dit geluk er alleen voor Ewout en mij, Ursula en Elliot, Els en Dick, Eline en Luc, Anita en Rein, etc? Absoluut niet! Wij zijn helemaal niet bijzonder. We zijn niet meer, niet minder, maar gelijk. Het is er voor iedereen. want onvoorwaardelijke liefde en overvloed is er voor een ieder die er bewust voor kiest! Elke dag komen er nu nieuwe succesverhalen binnen. Dus is het nog niet bij jou doorgekomen? Het is onderweg. Achter de schermen is er meer beweging dan jij kan zien.

Op dit kanaal vind je de vele video’s die je hierbij helpen en er komen er nog veel meer aan. Elke keer wil ik je weer inspireren om door te zetten, omdat niets mooier is dan het voelen stromen van liefde en echt te kunnen genieten van het leven.

Liefs Lorraine

*****

Ursula volgde trouw alle Twin Soul School Webinars van jaar 1 en 2. Ze past alles toe wat ze leert. Ze doet dit met volledige overgave en zoveel liefde. Het zou me niets verbazen als alleen Ursula en ik weten hoe krachtig zij dit heeft gemanifesteerd.

Wist je dat zij elke dag voor je klaar zit? Samen met de andere twin souls die de Twin Soul Talks geven. Samen met Els volgde ze ook de opleiding Heal Your Past en geeft ook de 1 op 1 heling/coaching sessies.

2 Responses

  1. Wat super! Ik krijg ook steeds beelden wat wij als Union kunnen betekenen in de wereld! <3 mijn/onze zielsmissie is helder! kannie wachte op jaar 3 <3

Geef een reactie