Leg de basis voor union met je tweelingziel

Hoofdstuk 1 van het boek: “Hoe kom je samen met je tweelingziel” krijg je kado. Je kunt hiermee de basis leggen voor union met je tweelingziel.

Hier een greep uit de eerste reacties.

“Lieve Lorraine, Dank je wel voor het eerste hoofdstuk. Het is het mooiste kerstkado dat ik ooit heb gekregen. Sinds een week of 10 volg ik je Youtubekanaal en ben ik na 14 jaar separatie opnieuw in contact met mijn twin.
We kennen elkaar al sinds onze kindertijd en het is de hoogste tijd dat we in union komen. Dankzij jouw video’s en de 2 modules die ik heb gevolgd is het nu bijna zover voel ik.
Ik heb hoofdstuk 1 meteen gelezen vandaag en vond het super leerzaam en interessant. Alles van jou absorbeer ik als een spons.
Je bent een grote inspiratie voor me en geeft me de informatie, tools en doorzettingskracht die ik 14 jaar geleden wel graag had willen hebben. Uit pure onwetendheid ben ik van onze journey afgeraakt. Daarom ben ik je heel dankbaar voor de inzichten die ik nu heb gekregen.”

***
“Amazing sweetie?Ik heb het eerste hoofdstuk in een notendop gelezen en precies wat er voorbij komt in de webinars. ?
Tipje voor de niet leden. Als het lezen niet voldoende is, kan je het best de webinars volgen en de energie voelen?? dan ga je nóg harder?”

***

“Met plezier gelezen; wat fijn om het nou zo overzichtelijk bij elkaar te zien!Goed gedaan!”??

***

Super fijn dat je ons een voorproefje van je nieuwe boek hebt gegeven. Je geeft mij zo vaak houvast, op deze soms o zo moeilijke reis. Ik bewonder je echt enorm. Niemand heeft deze reis voor mijn gevoel ooit beter kunnen beschrijven en zoveel waardevolle tips gegeven!
Tnx!

***

“Ontzettend bedankt voor het mooie cadeau. Ik heb het eerste hoofdstuk helemaal gelezen en naar aanleiding daarvan een soort van super verhaal gemaakt, specifiek voor mezelf. Verhaal van 1 blz dat ik iedere dag 2 x op ga schrijven. Ik kan niet wachten totdat het hele boek uit komt.”

***
“Hartelijk bedankt voor dit prachtige Kerstkado.?Ik heb het meteen gelezen en zie dit als een enorme houvast in onze Twin Soul Journey.Ik voel dat de Union steeds dichterbij komt, maar bij twijfel ga ik dit hoofdstuk weer lezen.”
Onze journey is net een film, met daarin passages waarbij je kan denken; dat bestaat niet, is onmogelijk. Dankzij jouw video’s, en nu dit hoofdstuk kan ik weer verder in de wetenschap dat alles mogelijk is.
Nogmaals, hartelijk bedankt!

***
“Gister het hoofdstuk gelezen en de webinars van Balans gekeken. Direct daarna blijgeschreven dat ik cadeautjes ging krijgen. Binnen een uur kreeg ik een cadeautje!
Social media probeer ik nu los te laten. Ik had tweelingziel laatst geblokkeerd en weer gedeblokkeerd. Tijdens het webinar heeft mijn tweelingziel op mijn account gekeken. Aaah ! Ik ben er nog niet, maar de basis is gelegd.”

***

“Dankjewel voor het eerste hoofdstuk van je boek. Het was erg interessant om alles nog eens door te nemen! Ik kijk uit naar het hele boek!
Ik ben ook heel blij met het webinar blijschrijven. Ik ben sinds begin deze maand beginnen schrijven en merk al resultaat. Mijn twin sprak uit dat hij vaak aan mij denkt en dat hij vindt dat ik mooi in het leven sta.”

***

“Dankje Lorraine voor hoofdstuk 1. Pas eind september ben ik jaarlid TSS geworden. Ik heb nu eindelijk tijd genomen om te beginnen vanaf de Balans webinars en merk dat daar echt essentiële kennis in gegeven wordt. Voorheen drong het gewoon nog niet echt tot me was door al dacht ik van wel. Het komt nu dieper binnen. Samen met jouw 1e hoofdstuk vh boek werkt dit perfect. Ik ben nu flink aan het affirmeren en werk ik echt aan mijn mental diet, topsport inderdaad!”

***

Leg ook de basis voor jullie union met hoofdstuk 1.
Gratis te downloaden via de link. https://www.twinsoulschool.com/videos-en-webinars/


With LoVe,
Lorraine

Geef een reactie