Vanuit dankbaarheid creëer je jouw union

Vanuit dankbaarheid creëer je alles! Alles? Misschien niet alles, maar wel heel veel! Ik creëerde union met mijn tweelingziel door blijschrijven.

Blijschrijven = een vorm van manifesteren waarin je herhaaldelijk je affirmaties vanuit DANKBAARHEID opschrijft.

Je kunt video’s en webinars kijken en alles over tweelingzielen lezen, maar het gaat pas voor je werken als je zelf aan de slag gaat.


– Hoe belangrijk is het voor je?

– Ben je bereid om er iets voor te doen?

– Wil je elke dag even tijd vrij maken?


Is je antwoord ja…, dan raad ik je aan (weer) actief te gaan blijschrijven.

Na vier maanden blijschrijven stond mijn tweelingziel ineens uit zichzelf voor mijn deur. In de tussentijd zag ik alleen signalen, maar geen beweging, sterker nog het leek zelfs de andere kant op te gaan, maar juist toen zette ik door, want ik wist… dit gaat gebeuren en ik werd blij van het schrijven.

Ondanks dat ik letterlijk had geschreven ‘hij kwam ineens naar mij toegerend ‘, kwam het toch onverwacht. Het voelde als een soort roes, omdat we wandelden in het licht van de volle tweelingzielenmaan van 11 november 2019… Bizar toch, dat het juist die dag was.

Nu twee jaar later vieren we deze maand voor de derde keer kerst samen en dát gun ik iedereen… Het kan heel snel gaan als je focus hebt op wat je wilt alsof je het al hebt. Dit doe je onder andere door blijschrijven.

Ik heb speciaal voor je opgenomen hoe ik schreef, hoe vaak en wanneer. De informatie is er voor je, maar ik kan niet voor je schrijven. Hoeveel discipline je hebt is aan jou, maar als het echt belangrijk voor je is.. en dat is het, want anders las je dit nu niet… laat dan alles uit je handen vallen, pak pen en papier en ga blijschrijven. Het levert zoveel op! It is amazing.

Ook de mensen die in union zijn, doen nog elke dag aan blijschrijven. Wil je het met ze bespreken? Dat kan nu met Twin Soul Talk. Dus ook tijdens je union heb je nog steeds veel aan blijschrijven. Ze kunnen je helpen om je te motiveren met de juiste affirmaties.

Ik schrijf elke dag voor je mee: Ik ben zo blij en dankbaar dat alle volgers van dit kanaal en de deelnemers aan twin soul school nu samen zijn met hun tweelingziel. ?


With love,

Lorraine

Geef een reactie