Ontvang onvoorwaardelijke liefde

Tweelingzielen zijn elkaars tegenpolen en passen daardoor perfect bij elkaar. Je weet vast heel goed dat jullie het voor elkaar zijn.

Voel je het ook? Voel jij onvoorwaardelijke liefde voor je tweelingziel? Waarschijnlijk wel.

Voel je onvoorwaardelijk liefde van jouw tweelingziel voor jou? Als dat nog niet zo is, geef ik je hierbij de affirmatie om dit niet alleen te weten met je verstand, maar ook te leren voelen in je hart.

Onvoorwaardelijke liefde ontvangen is een beslissing die je in je hart neemt.

De eerste stap is dat je accepteert dat je onvoorwaardelijke liefde waard bent. Iedereen is onvoorwaardelijke liefde waard. Je zit op de twin soul journey als je dit leest en ontwikkelt steeds meer onvoorwaardelijke liefde. Dus jij bent zeker onvoorwaardelijke liefde waard. Deze stap is dus gemakkelijk.

De tweede stap is dat je het mogelijk acht dat jij het helemaal voor je tweelingziel bent. Wat als jij de wereld bent voor jouw tweelingziel. Is dit mogelijk? Natuurlijk is dit mogelijk. Het is je tweelingziel.

De derde stap is om de beslissing te nemen dat je stopt met jagen en start met het ontvangen van onvoorwaardelijke liefde.

De vierde stap is de affirmatie te herhalen:

  • Ik voel dat mijn tweelingziel onvoorwaardelijk liefde voor mij voelt.
    Dit is het grootste kado wat ik mijn tweelingziel kan geven.
    Ik ben blij dat ik dit nu voel. Dat geeft rust.

With love, Lorraine

Meer inspiratie? Doe mee met de onvoorwaardelijke liefde webinars en meditaties van JAAR 2.

One Response

  1. Heerlijk webinar is de Money Mindset Module. Door deze module ga ik groter denken en kan ik door mijn opvoeding en verleden dit NU loslaten. Ik was normaal al dankbaar als ik korting kreeg door m’n spaarkaart 1+1 gratis producten en een teruggave van de belastingdienst. Ik pas nu dagelijks affirmaties toe en was Ik ben in een meditatie letterlijk van de berg gesprongen in het vertrouwen dat ik opgevangen word, omdat ik het waard ben om grote en kleine bedragen, liefde en succes te ontvangen, nu en continu. Alles wat ik vanaf nu uitgeef komt in tienvoud bij me terug. Dankjewel lieve enthousiaste en inspirerende Lorraine.
    Dikke knuffel. Lieve groet Ilse

Geef een reactie