Omarm nieuwe starts ?

17 oktober 2023,

Vandaag is een goed moment geluk te vinden in het nu door de dingen te waarderen die nu al in je leven zijn. Zelfs zonder een officiële relatie kan je bijvoorbeeld elk bericht of foto van je tweelingziel, koesteren wetende dat het een stap dichter bij is wat je verlangt. Je huidige realiteit wordt beïnvloed door keuzes die je in het verleden heb gemaakt, en het is belangrijk om dat te ontdekken en te accepteren.

Alles wat je heb gevraagd, bewust of onbewust…, is aan jouw gegeven. Zeg in jezelf: “Ik ontvang nu graag wat ik vraag in het heden en daar ben ik nu al dankbaar voor.”

De kosmische energie, vooral na de recente nieuwe maan in Weegschaal, biedt kansen voor nieuwe starts en het koesteren van rust in belangrijke relaties.

Deel nu je verlangens met liefde en harmonie van ziel tot ziel en sta anderen toe zichzelf vrij uit te drukken, wat leidt tot duurzame en vreedzame oplossingen.

(Klik hier voor de Module 5 Bevrijding en hier voor Module 6 Zielscommunicatie voor meer verdieping. Beide modules zijn onderdeel van Kwartaal 2 van de cursus JAAR 1.) Zo kom je samen met je tweelingziel.

Jarig op 17 oktober?
Als vandaag je verjaardag is, deel je die met Eminem, de rapper. Je geluksgetallen kunnen (net als die van mij;) 8 of 44 zijn. Je hebt veel kracht om uitdagingen te overwinnen en je doelen te bereiken. Verjaardagstip: laat obstakels los en omarm je zielsmissie vanaf het begin met dankbaarheid.

Affirmaties van de dag:

? Ik waardeer de blessings in mijn leven nu.

? Ik vertrouw op de vervulling van mijn verlangens, omdat ik altijd alles heb gekregen.

? Ik omarm nieuwe starts en mijn zielsmissie met dankbaarheid.

? Ik sta nu open om met liefde en harmonie van ziel tot ziel te communiceren.

Dit bericht is mijn interpretatie gebaseerd op Dag 290 van Een Cursus in Wonderen en de huidige maanfase in het licht van de ‘tweelingziel ascensie reis’. Wil je dit soort berichten elke dag lezen? Ze gaan dagelijks worden gedeeld in onze twinsoul.app. 

In de app delen we ook Succesverhalen..

De onderstaande vier verhalen zijn net na de 10-10 portal meditatie gerealiseerd (deze meditatie is ook te vinden in de app).

1. Na vijf maanden van stilte stuurde mijn tweelingziel plotseling een bericht: “Hoe gaat het met je? Wil je nog steeds iets drinken?” Dat deden we, hielden het ontspannen, en het was hetzelfde voor hem. Ik ben dolblij!!

2. Mijn tweelingziel zei dat hij nooit meer contact met me wilde, maar na de 10-10 poort meditatie begon hij lieve berichten te sturen. Plus, ik kreeg binnen enkele dagen mijn droombaan aangeboden op het werk!! Ik begrijp nu hoe het werkt. Ik heb de JAAR 1 cursus gevolgd, maar het viel allemaal op zijn plaats toen ik de webinars voor de tweede keer beluisterde. Ik snap het nu, en ik ben dolgelukkig.

3. Ik kreeg een bericht van mijn tweelingziel, na vier jaar!! Ook al kreeg ik nooit een bericht terug, hoe vaak ik ook berichten stuurde. Nu kreeg ik direct iets terug en het voelde heel fijn en natuurlijk.

4. Mijn tweelingziel en ik worden man en vrouw, en het voelt rustig en normaal. Ik heb de karmische cyclus afgesloten, en ik voel me meer gekoesterd, veilig en dichterbij elkaar dan ooit tevoren. Is het niet geweldig! Je kan eventueel alles hierover lezen in de twin soul app.

Heb een mooie dag!

Veel liefde,
Lorraine

2 Responses

 1. Bedankt lieve Lorraine voor dit mooie verjaardagsgeschenkje!!

  Ik die net de laatste dagen op zoek was naar gepaste affirmaties, raad zocht voor het huidige moment in mijn proces en bijna op het punt stond een spoedkwartiertje te boeken met je.

  Vandaag op het moment dat ik mijn affirmaties ging opschrijven, diegene waar ik al even mee bezig ben, en op youtube op zoek ga naar de gepaste muziek botste ik op deze post in je YT kanaal. En dat een uur voor ik ging solliciteren voor een nieuwe functie die ik graag wil! Dankzij deze post ontving ik een extra positieve magische boost van vertrouwen en ging ik vamzelf in de juiste energie zitten ? (het gesprek ging geweldig goed, de divine energie vloeide uit mij en ik zag dat ze die oppikten zoals ik hoopte)

  Je bevestigde me op YT dat je net vandaag ook iets had gepost over een dame met dezelfde voornaam als mij en het manifesteren ???

  Hoe bijzonder is dit allemaal! Dit maakt me zo blij en mijn verjaardag puur magisch❤️?✨️

  De kleine anekdote is dat ik als jongvolwassene gek was op Eminem, geraakt was door zijn achtergrond en zijn teksten vol waarheid apprecieërde. Ik was fier dat wij dezelfde verjaardagsdatum deelden ?

  Ook was 8 vaak mijn klasnummer en altijd mijn geluksnummer. Later bleek ik het padnummer 8 te hebben, ik ben geboren in ’88 en vandaag ben ik 35 (3+5=8) geworden ?

  Ik ben sprakeloos! Voor mij is dit een prachtig teken van birds before land voor zowel mijn zielsmissie en -droom als voor mijn tz proces.

  Nogmaals dankjewel vanuit het diepste van mn hart voor wat je doet voor het collectieve. Je bent een ware inspiratiebron en voorbeeld!

 2. Echt heel bijzonder!! Nogmaals Hoera, hoera, hoera, hoera! Ik noemde idd Helene Hadsell. Zij won maar liefst 5.000 wedstrijden met SPEC (Select, Project, Expect & Collect) en won zelfs haar droomhuis. Ze vroeg haar familie om verrast te reageren op de dag dat ze over hun prijs zouden horen:))

  Dit is absoluut geen toeval; Haar methode lijkt op het principe van vraag en het wordt gegeven van Abraham Hicks. Het is een universele regel die altijd werkt, en het heeft vandaag ook voor jou gewerkt en zal blijven werken!

  Veel liefs en een fijne verjaardag!
  Lorraine

Geef een reactie