Verschillen tussen tweelingzielen uitgelegd (zoals leeftijdsverschil)

Er is altijd een verschil tussen tweelingzielen, vaak zijn er minstens twee verschillen.

Een veelvoorkomend verschil is een leeftijdsverschil.
Op dit kanaal geeft 33% van de kijkers aan een leeftijdsverschil te hebben met hun tweelingziel. Je kan in een compleet andere levensfase zitten. Hierbij gaat het niet om een paar jaar, maar om 10, 20 of zelfs meer dan 30 jaar. Steeds vaker blijkt dat de vrouw veel ouder is dan de man.

Nog eens 33% geeft aan dat ze ver van elkaar wonen.
Sommigen wonen zelfs op verschillende continenten! Weet dat dit geen probleem hoeft te zijn. Jullie levens zullen uiteindelijk eenvoudig in elkaar passen.

Daarnaast zijn er andere mogelijke verschillen.
Andere verschillen zijn status, financiën, opleiding, opvoeding, interesses, passies, emotionele trauma’s, geloof, cultuur, tradities, normen, taal of beroemdheid. Deze verschillen moeten worden overbrugd of taboes moeten worden doorbroken.

Onvoorwaardelijke liefde:
Zoals je waarschijnlijk weet, is een relatie met een tweelingziel gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde. Wat voor anderen een breekpunt zou zijn, zoals leeftijd, uiterlijk of rookgedrag, is ineens geen breekpunt meer bij je tweelingziel. Hoewel er verschillen kunnen zijn tussen tweelingzielen, deze verschillen niet bedoeld zijn om de relatie te belemmeren, maar om groei, begrip en onvoorwaardelijke liefde mogelijk te maken. Tweelingziel liefde kent geen voorwaarden. Het is een relatie zonder voorwaarden, wat niet betekent dat er geen grenzen worden gesteld.

Angsten en overtuigingen:
Angst voor afwijzing kan een rol spelen bij het ervaren van deze verschillen, omdat je mogelijk nog steeds bang bent om afgewezen te worden. Een andere mogelijkheid is dat het jou persoonlijk niet uitmaakt, maar dat je bang bent dat het voor je tweelingziel wel iets uitmaakt. Het is belangrijk om deze overtuiging te veranderen. Je kunt een leeftijdsverschil bijvoorbeeld ombuigen zodat het juist interessant is dat je veel jonger of ouder bent.

Je bent een match (ongeacht de verschillen)
Je bent gegarandeerd een match met je tweelingziel, zelfs als er een groot leeftijdsverschil is. Wanneer ik foto’s zie van onze studenten op de tweelingzielschool die wel 20 jaar verschillen, zie je dat niet terug in de foto van het stel. Naarmate je meer geneest, ga je er steeds jonger uitzien, dus maak je geen zorgen als je jezelf te oud vindt lijken.

Ervan leren:
Jullie hebben als zielen zelf deze verschillen gekozen om te leren dat jullie goed genoeg zijn voor elkaar. Deze verschillen kunnen elkaar aanvullen en voor een evenwichtige relatie zorgen, maar het vereist ook begrip, respect en ruimte voor elkaars individualiteit. Het is een reis van zelfontdekking en spirituele groei, waarbij beide zielen elkaar ondersteunen en elkaar helpen om hun hoogste potentieel te bereiken.

Mijn tip is om dit snel te leren en te weten dat alles nu al mogelijk is.


Wil je de verschillen overbruggen en samenkomen? Volg dan JAAR 1 of begin bij module 1. Balans. Je kan ook eerst de gratis pagina bezoeken wanneer je eerst nog meer overtuigd wil worden of twin soul school bij je past.

Send you much love,

Lorraine

Geef een reactie