Hoe weet je dat je klaar bent voor union? 10 dingen om er klaar voor te zijn.

Als vrouwelijke tweelingziel kun je het gevoel hebben dat je werkelijk alles al gedaan hebt en dat je nu klaar bent voor union. Misschien ben je helemaal klaar met wachten.

Hoe weet je nu of je er echt klaar voor bent? Als je tweelingziel naast je zit en al de dingen zegt die je graag wilt dat je twin tegen je zegt. Zo niet… dan ben je er nog niet klaar voor. Jij en je tweelingziel zijn één. Dus als je er klaar voor bent, zal je tweelingziel dit direct aan je terug spiegelen. Soms komt je tweelingziel terug in je leven om te kijken of je er klaar voor bent. Zo niet, dan lopen ze weer een tijdje weg, maar ze komen altijd terug! Dat is een kenmerk van je tweelingziel. Je twin komt altijd bij je terug. Nog beter is om ervoor te zorgen dat je tweelingziel komt en blijft!

Als je het gevoel hebt dat je alles gedaan hebt, is er een grote kans dat je je afvraagt waarom je tweelingziel nog niet voor jou gekozen heeft. Misschien stel je jezelf een van deze vragen:

 • Ik heb alles gedaan, maar misschien is het een karmische twin
 • Ik heb alles gedaan, wat kan ik nog doen om in union te komen.
 • Ik heb alles gedaan, dus wanneer komt mijn tweelingziel bij mij terug?
 • Ik heb alles gedaan, maar ik zoek de beste affirmatie om in union te komen.

Denk nu heel even na. Zingt een van deze zinnen ook rond in jouw hoofd? Of heb je een soortgelijke gedachte? Dat is ok! Deze vraag heb ik mezelf ook vaak gesteld. Ik dacht dat ik klaar was voor een relatie met mijn tweelingziel, en dat ik alles gedaan had om in union te komen.

 • Ik had verschillende dingen gedaan om me voor te bereiden:
 • Ik heelde mijn verleden, ik ontwikkelde: de heal your past methode om zonder coach op een diepgaande maar behapbare manier je triggers te helen.
 • Ik ontwikkelde meer zelfliefde en schreef een boek over zelfliefde en charisma.
 • Ik leerde onvoorwaardelijk van mezelf te houden en maakte er een theatershow over.

Ik had veel geleerd over de tweelingziel connectie, hoe de verbinding werkt en ik had mijn drang om contact te maken met mijn tweelingziel losgelaten.

Maar… Ik bleef de vraag stellen: Waarom kiest mijn tweelingziel niet voor mij? En wat als ik zijn ouders nooit ga ontmoeten. Of wat als we pas samenkomen als we heel oud zijn?

DAT was precies de reden waarom mijn tweelingvlam niet voor mij koos, want deze zinnen waren in feite mijn affirmaties. Affirmaties zijn gewoon maar zinnen. Als je zinnen in je hoofd herhaalt, dan verharden je gedachten zich tot feiten. In dit geval was mijn affirmatie… : Ik weet dat je van me houdt, maar waarom kies je niet voor mij. Mijn tweelingziel gaf toe dat hij van me hield, maar vond talloze excuses om zich op dat moment niet aan mij te binden.

De mannelijke tweelingzielen van mijn studenten geven hun als reden:

 • Ik zit nog in een relatie
 • Ik wil me concentreren op mijn werk, sport, kinderen…
 • Ik wil mijn vrijheid behouden.
 • Ik denk dat je iemand verdient die beter is dan ik
 • Ik denk dat we te verschillend zijn

Wat je tweelingziel je ook vertelt. Het is nooit de echte reden, ook al denken en geloven ze van wel. De echte reden is dat als je tweelingziel nog niet bij je is, jij er nog niet klaar voor bent, want je tweelingziel en jij zijn al één. Als je tweelingziel er nog niet klaar voor is, ben je er allebei nog niet klaar voor.

Je kunt iets doen om je klaar te maken en je DM zal je direct volgen. Hier een lijst met maar liefst 10 dingen!

 1. Heel je verleden, bijvoorbeeld door de heal your past methode te gebruiken.
 2. Ontwikkel Self Love and unconditional love
 3. Leer meer over de twin flame connection
 4. Werk aan je persoonlijke groei en de beste versie van jezelf door je zielsmissie te leven in overvloed.
 5. Verbeter je communicatie. Kan je op zielsniveau met je tweelingziel communiceren?
 6. Toon commitment! Ben je echt bereid om een lange termijn commitment aan te gaan met je tweelingziel of ben je onbewust nog bang. Ben je bereid om de obstakels weg te werken die in de weg staan? Ben je bereid om je een jaar te committen aan het volgen van de JAAR 1 webinars en de twin soul app?
 7. Ontdek gemeenschappelijke waarden, interesses en doelen met je twin soul. Welke dingen kunnen jullie nu al samen gaan doen, die jullie allebei leuk vinden?
 8. Wees letterlijk beschikbaar: Zijn jullie allebei beschikbaar? Zo niet, volg dan eerst de basis module Balans!
 9. Wees emotioneel en mentaal stabiel en voorbereid voor de uitdagingen die in dit type relatie naar boven komen?
 10. Ontwikkel de kracht van je bewustzijn: Ben je een bewuste manifestator?

Als je net als ik al deze dingen hebt gedaan, misschien wel in tienvoud, is het laatste stukje van de puzzel misschien om nog meer te leren over de kracht van je bewustzijn.

Er zijn veel manieren om een ​​bewuste creator te worden. De vorige video ging over waarom je je tweelingziel makkelijk kunt manifesteren en ik gaf je 3 krachtige affirmaties. Het is een livesessie van 40 minuten en ik zal de link hieronder plaatsen voor het geval je het gemist hebt. Je kunt ook beginnen met te lezen waarom je hier je tweelingziel union kunt manifesteren.

Toen ik begon met ‘blijschrijven’, manifesteerde ik mijn tweelingziel weer in mijn leven in 2019. Blijschrijven is, net als affirmeren, ook een manifestatietool die nuttig kan zijn om je tweelingziel te manifesteren. Blijschrijven is je affirmaties op een specifieke manier opschrijven. Je schrijft alles vanuit dankbaarheid alsof het al waar en gedaan is. Het kostte me slechts vier maanden van geen contact tot union. Een van onze coaches had maar drie maanden nodig. Misschien klinkt dit naar jouw mening zelfs lang. Maar ik ken mensen die al meer dan 30 jaar onderweg zijn en nog steeds niet samen zijn. Het maakt niet uit hoelang het duurt. Het kost zoveel tijd als nodig is om klaar te zijn en er is geen oordeel, behalve misschien je eigen oordeel.

Laat me je een eenvoudig voorbeeld geven van Blijschrijven: Je kunt affirmeren:

? “ik ben zo blij en dankbaar dat we samen op reis gaan.”
Schrijf het op in de taal die het meest aanslaat. Je kunt het onder de video opschrijven om het extra kracht te geven en het universum in te sturen. Ik heb drie vragen voor je? Als je je zin terug leest.

 1. hoe voelt het in je lichaam?
 2. welke gedachten komen er in je op.
 3. wat ervaar je op zielsniveau als je dit opschrijft?

“De relatie met je tweelingziel zou niet de basis van je geluk moeten zijn, maar een bonus op je prachtige leven!

Dus de beste tip die ik je kan geven als je voelt dat je klaar bent voor union en dat je alles hebt gedaan, is om te gaan blijschrijven en een ​​master-manifestator te worden. Word geen master-manifestator alleen om eenheid met je tweelingvlam te creëren. De relatie met je tweelingziel zou niet de basis van je geluk moeten zijn, maar een bonus op je prachtige leven!

Send you much love,

PS: hier de Engelstalige video met Nederlandse ondertiteling, mocht je het willen terugluisteren:

Geef een reactie