It’s almost valentine…


Stuur je wel of geen bericht met valentijn naar je twin soul?
Ik zeg geen ja of nee, maar ik maak dit blog om jou te helpen voor jou de juiste keuze te maken.
Of bekijk de video.

25 % van de stemmers op mijn youtube kanaal zegt. Valentijn is een commerciële dag waar je natuurlijk niets aan doet. Heel begrijpelijk. Aan de andere kant… Kerst is ook commercieel. In september liggen er al pepernoten in de winkel en in januari vind je al de eerste paaseitjes.
Nu liggen de paaseieren eral en het moet nog valentijnsdag worden! Tja… anders zou je niets meer kunnen vieren in het leven. Hoe mooi is het om wél aandacht te geven aan de de liefde!

Het gaat niet om commercieel bezig zijn, of dure kado’s. Wat denk je ervan om lekker te koken voor iemand, of een symbolisch kadootje wat je nog in huis hebt liggen, dan is het helemaal niet commercieel. Plus. als het wel commercieel is dan gun je dat de winkelier toch.. denken in overvloed! 35% is het daarmee eens. Zij geven aan: Valentijn is een super mooie gelegenheid om de liefde samen te vieren.

20% stemt op: Iemand om wie je geeft te verrassen met een kaartje. Dat is een kleine moeite, maar een groot plezier. En 20% vindt dat het toch elke dag valentijnsdag zou moeten zijn.. in de zin dat je lief bent voor je dierbaren. Dat is natuurlijk zo.. aan de andere kant.. je zegt ook niet.. was het altijd maar kerst.. al ken ik iemand die het hele jaar de lichtjes laat hangen.. zo van waarom zou het niet elke dag sfeervol mogen zijn.

Maar… stuur je nou wel of geen bericht, kaart of kado met valentijn?

Mijn twin adviseert je om dat niet te doen.. hij hoort bij die 25% die het commerciële onzin vindt. Ik denk dat je het wel kunt doen, als je niets terug verwacht.. stiekem vindt iedereen aandacht leuk. Het punt is dat je van te voren zou kunnen denken: ‘ik verwacht geen reactie’. Maar als je dan niets hoort.. vind je dat misschien toch jammer en kan je je teleurgesteld voelen.

Je kunt het natuurlijk anoniem doen maar ja je twin weet toch wel dat het van jou is.. en dan is het toch too much.. je geeft te veel zonder dat je in een relatie bent..

Al met al…zou ik er nu voor kiezen om iets aan jezelf of een leuke vriendin te geven die jou het afgelopen jaar op deze twin soul journey heeft gesteund. Die waardeert het!

En je kunt natuurlijk affirmeren:
Mijn tweelingziel kiest helemaal voor mij. En laat dat in alles elke dag zien.

Tip.. hoe kom je dan die dag door als je niets stuurt?

Valentijn staat voor liefde… overal ter wereld vieren mensen de liefde.. en die energie voel je..
Hoe kom je nou meer in de energie van liefde? Bedenk van elke dierbare vriendin of familielid.. positieve eigenschappen waar je dankbaar voor bent. Bedenk ze ook van jouw tweelingziel…
Dan kom je in de energie van liefde en samen zijn. Dat is veel beter.. dan ik ben alleen en dat je somber gaat zijn.. want dan trek je die energie aan. Je komt alleen in union als je in de energie van liefde en samen zit.

Ben jij op zoek naar je ultieme partner..
Bekijk dan de video over de 100% Pure Twin Soul Love list!

Theatershow: The Circle of Life

Op valentijnsdag heb ik voor onze union een theatershow gegeven over mijn twin soul journey.
Iedereen kreeg een glas champagne en een roos. Het was zo leuk! De show is online te bekijken.
De Circle of Life gaat over het leven, je mindset en onvoorwaardelijke tweelingzielliefde.
Met inspiratie en liedjes. Zelf thuis genieten met hoofdletter G!

De première van deze show was op de verjaardag van mijn twin (toen we nog niet in union waren).
Je kunt de show online kijken wanneer je wilt, maar misschien leuk op 14 februari?!

Via deze link kun je de theatershow the Circle of Life aanschaffen en bekijken wanneer je wil. https://www.twinsoulschool.com/product/theatershow-twin-soul-journey/

Geef een reactie