21 -12 – 2020 keerpunt tweelingzielen

Op 21 december, de start van de winter, vindt de kortste dag plaats. Vanaf nu worden de dagen weer langer. De dag van de zonnewende waarop de zon vereerd wordt.

Deze dag is ook een keerpunt.
Het staat voor terugkeer naar licht en liefde.
Je kunt nu een keuze maken.

Is het niet een mooi moment voor vieringen en aan je (overleden) dierbaren of je tweelingziel te denken.
Of bij mensen waar je nu even niet (meer) bij kunt zijn.
Misschien ook een mooi moment voor vergeving en verzoening.
Al is daar elk moment geschikt voor!

Door de dubbele getallen: 33 (2+1 en 1+2), vier keer een 2 (21-12-2020) en de dubbele getallen 1 in de datum, is 21 december een belangrijk keerpunt voor tweelingzielen.

Het is ook de dag waarop Jupiter en Saturnus een bijzondere stand hebben die maar eens in de 20 jaar voorkomt. Jupiter staat voor optimisme en saturnus voor pessimisme. Daar door kan je meer twijfelen; ga ik nu wel of niet voor mijn twin soul union. Vooral als je geen of weinig contact hebt, of jouw mannelijke tweelingziel nog geen of nauwelijks gehoor geeft.

Het is een opening naar het manifesteren van jouw union. Dus zorg dat je de juiste intenties zet voor wat jij met je tweelingziel werkelijk wilt. We zitten in het watermantijdperkt wat staat voor vernieuwing, verlichting en verbroedering. Dus als er een goede periode is voor tweelingzielen om samen te komen dan is het de komende twintig jaar! Ik ben er hier voor jou omdat ik heb meegemaakt wat jij hebt meegemaakt. Bijna alle tweelingzielenreizen komen grotendeels overeen, dus ik weet wat de pijn is, maar ik weet ook hoe je eruit komt.

Ik raad je aan: zet door! Doorzetten wordt altijd beloond. Je kunt wel weer even stoppen, maar dat zorgt enkel voor vertraging van jouw union met je tweelingziel. Uiteraard ben je zelf vrij om elk moment op te geven en wees dan ook lief voor jezelf als je die keuze maakt. Doorzetten is namelijk niet altijd even makkelijk. Om je in het nu te brengen heb ik twee meditaties voor je:

  1. De kerstmeditatie. In deze kerstmeditatie verspreid je jouw licht. Richting jouw tweelingziel, maar ook richting de wereld. https://youtu.be/aOZrG8R5l8Y Deze meditatie eindigt wat abrupt. Dus doe de nieuwjaarsmeditatie gelijk erna:
  2. De nieuwjaarsmeditatie is er speciaal om nog meer je hart te gaan volgen en te vertrouwen. https://www.youtube.com/watch?v=krqKhfNuxRU

    Wil je sneller en makkelijker in union zijn met je twin soul? Meld je aan.

    Spread love & light,
    Lorraine Vesterink

Geef een reactie