777 poortdag – omarm je creatieve kracht

Vandaag zijn we omringd door de energie van de 777-poortdag. 7-7-2023. Wanneer je 2 + 2 + 3 optelt kom je uit op 7. Daarom wordt vandaag ook wel de 777 poortdag genoemd.Wat betekent het? Iedere persoon kan zijn eigen speciale betekenis vinden in getallen. Voor mij vertegenwoordigt 777 positiviteit en liefde. Het herinnert ons eraan om onze diepste verlangens te vertrouwen en in het huidige moment te leven.

Laat de beperkingen van tijd los en omarm je creatieve vermogens.

Het getal 7 wordt vaak verbonden met tijd, zoals de zeven dagen van de week. Maar laten we er even over nadenken: Bestaat tijd echt? Heeft God de wereld in zeven dagen geschapen? Vanuit mijn ziel geloof ik niet dat tijd op een diep niveau bestaat. Het is een praktisch idee dat we gebruiken om ons leven te organiseren, maar onze ware essentie gaat ver daarbuiten.

Zelfs Einstein probeerde uit te leggen dat tijd een illusie is, en je kunt erover lezen in het fascinerende boek ‘Gesprekken met God’. In dit boek voert de auteur gesprekken met het Goddelijke, vergelijkbaar met hoe Esther Hicks communiceert met Abraham. Sommigen noemen het Goddelijke mannelijk, anderen vrouwelijk. Persoonlijk zie ik het Goddelijke als allesomvattend “Wij”. We zijn allemaal met elkaar verbonden, waarbij “Ik” en “Wij” verweven zijn.

Ik geloof dat we niet door de tijd reizen; alles gebeurt in het eeuwige nu. Elke gebeurtenis en mogelijkheid bestaat op dit exacte moment. Daarom kunnen we moeiteloos plotselinge veranderingen ervaren. Daarom kan onze verbinding met onze tweelingvlam onverwachts bloeien, als een opwindende achtbaanrit. Onlangs voelde ik me in lijn met de energie van samenwonen, en verrassend genoeg werd mijn huis in slechts één dag verkocht. Ik had zelfs geen eens plannen om mijn bijzondere boshuis te verkopen!

Wil je sneller en makkelijker samenkomen met je tweelingziel wordt dan een JAAR 1 student van twin soul school.

Maar onthoud alsjeblieft, neem mijn woorden niet zomaar aan als absolute waarheid. Ik ben slechts een leraar van tweelingzielen, toegewijd aan het koesteren van zielsverbindingen. Om te samen te komen met je tweelingziel, is het belangrijk om verbinding te maken met het Goddelijke en je ware zelf. Ik moedig je aan om trouw te blijven aan jezelf, zodat je tweelingziel ook jouw en zijn of haar eigen authenticiteit kan eren.

Onthoud altijd dat jij de kracht hebt om betekenis te geven aan getallen. Vertrouw op je innerlijke leiding. Dat is de echte betekenis van 777. Heb vertrouwen in je intuïtie en creatieve kracht. Je kunt overstappen van de ene creatie naar de andere, en samen zullen we beginnen aan deze transformerende reis door de 777-poortmeditatie die er vandaag is (ook later terug te kijken).

Vandaag, om 7 pm (19.00 uur Amsterdamse tijd, 13.00 uur in New York), begeleid ik met enthousiasme de speciale meditatie voor de 777-poortdag in de Twin Soul App!

Geef een reactie