Volle Maan in Ram op 29-9: Van Rollercoaster naar Balans

Vanavond schijnt de 29e september een speciale volle maan in Ram. Veel tweelingzielen geloven dat de maan onze gevoelens en energie beïnvloedt. Tijdens volle manen zoals deze vragen meer studenten onze hulp dan normaal. Als je het gevoel hebt dat je vanavond op een emotionele achtbaan zit, weet dan dat je niet alleen bent!

Veel mensen berichten ons dat ze erg emotioneel zijn en in de DNOTS (dark night of the soul). Dat geldt overigens ook voor mijzelf…! Ik was er helemaal beduusd van:) want ik ben normaal een vrij stabiel persoon.

De Volle Maan in Ram: Een Uitbarsting van Emoties

Ram staat bekend om zijn vurigheid en passie. De volle maan in ram draait onze volumeknop van onze diepste gevoelens open en moedigt ons aan onze wensen en angsten onder ogen te zien.

Tranen van Loslaten

Moet je huilen rondom deze volle maan? Je bent niet alleen! Laat je maar even helemaal gaan. Het is geen teken van zwakte, maar eerder een manier voor je lichaam om afscheid te nemen van stress en diepe gevoelens. Huilen is als een reinigende douche voor je hart. Emotie is goed. Emoties zijn als een wilde achtbaan. Tijdens de volle maan in Ram kan deze rit nog gekker aanvoelen. Onze gevoelens en gedachten springen veel op en neer. Het is oké om je zo te voelen, want het hoort bij het mens-zijn.

Tranen van Vreugde

Verrassend genoeg zijn de tranen tijdens de volle maan in Ram niet altijd verdrietig. Sommige mensen gaan van huilen naar extreem gelukkig zijn. Je kunt soms ook heel hard om jezelf lachen, omdat je denkt.. kijk mij nou, waarom zit ik nou eigenlijk hierom te huilen. Zo erg is het toch allemaal niet.

Goed om nu even een wandeling te maken en je emoties even allemaal eruit te laten om jezelf daarna weer te kunnen herpakken en even om jezelf te lachen…

Balans Vinden tussen verdriet en geluk

Weet dat niets voor eeuwig is… dus verdriet gaat ook weer weg en geluk komt altijd weer terug. Deze verandering laat zien dat we verdriet kunnen loslaten en ruimte kunnen maken voor geluk.

Balans tussen drammen en vertrouwen

Rammen = drammen… Ram-energie draait om vastberadenheid, maar het kan ons ook te hard laten streven naar wat we willen. Je kan iets er doorheen willen drukken of te veel jagende energie binnen jullie connectie hebben. De volle maan in Ram leert ons om meer in balans te komen. Balans tussen vertrouwen geven en ontvangen.

Vertrouw overigens bij het nemen van grote beslissingen op je gevoel. Durf het aan en neem het risico. Dit is ondanks de emotie een goed moment om beslissingen te nemen, omdat je nu (eindelijk) precies weet wat je wil! Denk aan een nieuwe baan, verhuizen, de volgende stap in jullie connectie.

Balans tussen geven en ontvangen

Het gaat om ook om een nieuwe balans te vinden tussen begrip geven aan anderen en het najagen van onze eigen dromen. Het is als het vinden van de perfecte dans tussen geven en anderen helpen aan de ene kant en ontvangen aan de andere kant.

Wist je trouwens dat je gratis Hoofdstuk 1 Balans kunt ontvangen. Klik hier: voor het gratis eerste hoofdstuk van de inmiddels bestseller(!) voor onvoorwaardelijk liefde: Zo kom je samen met je tweelingziel. 

Tot slot
Terwijl je vanavond naar de volle maan in Ram kijkt, weet dat deze je op een emotionele reis kan meenemen. Omarm je gevoelens, laat los wat je niet helpt, en vind je evenwicht. De lessen van deze maan herinneren ons eraan dat we de emotionele achtbaan kunnen verwelkomen met liefde en begrip. Geniet van het maanlicht! Kom je er zelf niet uit, weet dat we er voor je zijn. Je kan altijd een Twin Soul Talk boeken en als JAAR 1 student kun je een spoed sessie met Lorraine boeken.

Geef een reactie