Interview tweelingzielen: hun samenkomen is nodig om het licht te verspreiden.

Door journalist Sjoukje Dijkstra. Lees hier het hele artikel op B*InforMedia

“Tweelingzielen die zich tegelijkertijd op een bepaald doel richten, hun zielsmissie, hebben samen een ongelofelijke manifestatiekracht”

Tweelingzielencoach Lorraine Vesterink vertelt over de tweelingzielenreis en haar roeping om zoveel mogelijk tweelingzielen te verenigen. Op 11 november verscheen haar handboek Zo kom je samen met je tweelingziel. Met haar tweelingziel, die ze acht jaar geleden ontmoette, heeft ze nu drie jaar een officiële liefdesrelatie.

Welke naam je aan relatie geeft, maakt volgens Lorraine niet uit. Wel is er een duidelijk verschil met soulmates. “Een tweelingzielenrelatie is niet beter, maar van een andere soort. Van een tweelingziel heb je er maar één, van soulmates wel tien verschillende. Tweelingzielen maken vaak dezelfde keuzes, maar om verschillende redenen. Je verschilt, maar in de kern ben je toch hetzelfde. Het samenkomen is vaak erg lastig, omdat het tegelijk een reis is naar jezelf”, aldus Lorraine. “Ben je op zoek naar een relatie? Dan kun je beter gewoon gaan tinderen. Wil je onvoorwaardelijke liefde ervaren en ben je bereid in de spiegel te kijken; om te zien hoe je jouw mooie ware zelf kan worden? Dan kan het zijn dat je ook op de twin soul journey komt. Mensen worden vaak op dat pad gezet zonder dat ze het in de gaten hebben. Het doel gaat niet om het samenkomen met je tweelingziel, maar om de reis naar je mooiste, ware zelf. De relatie volgt als bonus.”

Toen Lorraine zelf in de tweelingzielenreis kwam, wist ze niet goed wat ze moest denken. “Op een dag – we hadden drie jaar geen contact gehad – wandelden we samen. Hij was nooit uit mijn gedachten geweest. Hij bekende mij toen ook dat ik al die tijd in zijn hoofd had gezeten. Ik wilde van dat obsessieve gevoel af. Op Google zocht ik naar: ‘Waarom kan ik deze man niet loslaten en hij mij niet?’ Opeens kwam er informatie naar voren over twinflames. In Amerika en Engeland waren ze al veel verder met dat thema dan hier, wat zich ook vertaalde in veel informatie. Het ontbrak aan praktische tips, meditaties en affirmaties, waardoor ik nu uiteindelijk zelf een training en boek heb ontwikkeld. Ik ben toen ook echt met mezelf aan de slag gegaan. Met zelfliefde, heling, manifesteren van mijn eigen leven, mijn geluk en zielsmissie. Ik transformeerde: kreeg veel meer zelfvertrouwen en werd een veel krachtiger iemand.”

Al zoekende stuitte Lorraine op veel tweelingzielenplatforms en communities waar tweelingzielen hun verhaal en verdriet delen. Om negativiteit op sommige platforms te vermijden – omdat dit je kan ontmoedigen – adviseert ze de meeste te mijden. “Vaak delen mensen hun verhaal wanneer ze in the dark night of the soul zitten. Dat helpt niet wanneer je net in de goede flow zit, en ook niet als je het zelf net even lastig hebt. Mijn belangrijkste tip is: hou vertrouwen. Verwerk je verleden en laat je verdriet los. Je kunt zo veel lol hebben met je tweelingziel. Mensen maken het elkaar heel moeilijk. Als het dezelfde ziel is en jij besluit dat je samen bent, dan kom je bij elkaar. Hoe makkelijk kan het zijn?”

VERTROUWEN

Lorraine wijdt haar leven en werk aan tweelingzielen. Op de vraag of er in 2022 meer tweelingzielen samenkomen, antwoordt ze (bij uitzondering) met hulp van numerologie. “In de getallen van tweelingzielen die versmelten in 2022 komen veel tweeën voor. Het cijfer twee staat voor vertrouwen. Bij meer unions komen dan meer mensen in vertrouwen. En meer mensen die samenleven vanuit positiviteit hebben vaker de drang om verandering te bewerkstelligen. In 2022 is al een groot aantal mensen samengekomen. Meer dan in 2021. Waarom dat is? Ik denk dat het de bedoeling is dat we als mensen vreugde ervaren en onvoorwaardelijke liefde. Tweelingzielen die zich tegelijkertijd op een bepaald doel richten, hun zielsmissie, hebben samen een ongelofelijke manifestatiekracht. Ze versterken elkaar. Daardoor kunnen ze meer betekenen voor de wereld. Als zij tot doel hebben de wereld beter te maken door anderen te helpen bijvoorbeeld, dan verspreidt dat licht zich. Dat werkt aanstekelijk. Al die tweelingzielen samen brengen de aarde naar een hogere frequentie, waardoor het leven automatisch lichter wordt, in plaats van donker.”

Voorwaarde voor vereniging met je tweelingziel is de vereniging met jezelf. “In union met jezelf betekent namelijk ook in union met de bron.” Hierover bestaan volgens Lorraine ook misvattingen. “Sommige mensen denken dat je per sé je innerlijk kind geheeld moet hebben. Dat is niet zo. Natuurlijk is het handig, anders wordt je steeds getriggerd en dat is ingewikkeld. Je kunt jezelf ook verder helen als je samen bent. Ik wilde deze reis uiteindelijk niet meer alleen doen. Na vijf jaar dacht ik: ik ben er wel klaar mee. Het lijkt me leuker om het samen te doen. Toen ik dat besloot, zei mijn tweelingziel: ‘Ik ga nooit meer weg’. Ik moest het wel eerst van binnen besluiten. Feit is: zodra de vrouwelijke tweelingziel dit besluit, doet de mannelijke tweelingziel met je mee. Het moet wel authentiek zijn, vanuit de kern. Je tweelingziel prikt er anders dwars doorheen.”

HOEVEEL TWEELINGZIELEN ZIJN ER?

Lorraine vertelt: “Er is een theorie dat er 144.000 tweelingzielen zijn. Ik kan dat niet verifiëren. Persoonlijk denk ik dat er veel meer zijn. Toevallig is vier het getal van mijn tweelingziel en van mij. Alles is hier 44. Op dit moment zie ik dat er miljoenen mensen op deze reis zijn. Ik denk dat ze samen kunnen komen als ze trouw blijven aan hun keuzes. Het kan wel zijn dat er 144.000 zijn die als eerste in union komen en dan een voorbeeld zijn voor anderen. Het kan zijn dat ik een van die 144.000 ben die anderen verder helpt.”

In tegenstelling tot veel twin soul-coaches gelooft Lorraine dat je je tweelingziel kunt manifesteren. “Ik zie bij mezelf en vele anderen dat dit wel kan, wanneer het maar authentiek is. Manifesteren lukt alleen als de onderliggende blokkades en angsten zijn opgeruimd. Bijna alle coaches zeggen dat het gaat om goddelijke timing. Ik wijk daarvan af, want ik zeg divine timing is divine aligning. Alginment met de Source. Dat is dus onderdeel van het leerproces dat je in lijn leert te zijn met je bron.”

Op 11 november precies om 11:11 uur werd het handboek voor onvoorwaardelijke liefde verkrijgbaar: Zo kom je samen met je tweelingziel. Hier kun je meer lezen over het boek: https://www.twinsoulschool.com/product/handboek-zo-kom-je-samen-met-je-tweelingziel/

Door journalist Sjoukje Dijkstra. Lees hier het hele artikel op B*InforMedia

Geef een reactie