Hoe herken je je tweelingziel


Hoe weet je of je te maken hebt met je tweelingziel. Dit kan nooit iemand jou met 100% zekerheid zeggen. Ook niet als ze zeggen van wel. Ik kan je wel overeenkomsten geven die mij opvallen bij de twin souls die ik spreek. De punten zijn beschreven vanuit het perspectief van de vrouwelijke tweelingziel. De mannelijke tweelingziel ervaart de reis anders. De vrouwelijke tweelingziel kan zowel een man of vrouw zijn, maar het is meestal de vrouw in de relatie.

12 punten die je helpen je tweelingziel te herkennen

PUNT 1.

Je blijft (bijna obsessief) aan deze persoon denken. Je hebt werkelijk alles al geprobeerd om die persoon waarvan je denkt dat het je tweelingziel is los te laten, wat je ook probeert het lukt niet. Je kan zelfs denken dat je gek bent geworden.

PUNT 2.

Je spiegelt elkaar. Dit valt jou, anderen of je tweelingziel op. Je hoeft niet hetzelfde te zijn, maar je vult elkaar aan. Net als het Yin-Yang teken, compleet en toch verschillend.

PUNT 3.

Je past heel goed bij elkaar. Je bent een goede match omdat je elkaar goed aanvult. Qua uiterlijk passen jullie ook goed bij elkaar. Anderen mensen denken al snel dat jullie een stel zijn, ook wanneer er een leeftijdsverschil is. Je hebt dezelfde energie en uitstraling. Dat wil niet zeggen dat je perse op elkaar lijkt. Je kan een andere huidskleur hebben en een andere kleur ogen, maar toch hetzelfde uitstralen.

PUNT 4.

Je maakt dezelfde levenskeuzes. Dat kan op hele grote gebieden in je leven zijn, maar ook hele kleine. Van het werken in een bepaalde branche tot het kopen van een huishoudelijk artikel. Voorbeelden zijn dat jullie allebei geopereerd worden aan jullie hand, allebei tegelijk een virus hebben of dat bij allebei de stroom op dezelfde dag uitvalt. Je kan ook denken aan uiterlijke kenmerken binnen de familie of gezinssamenstellingen die hetzelfde zijn. Het is opvallend en is bedoeld om je bevestiging te geven. Bovendien maakt dit het leven straks samen gemakkelijker. Jullie levens zijn goed in elkaar te passen.

PUNT 5.

Je gaat door het tweelingzielen proces van 8 fases. Voorbeelden van fases zijn de honeymoonfase (bubble love fase), de onverwachte break up, de negeerfase, de fase waarin je denkt dat er iets niet klopt, het aan jezelf werken en het weer in contact komen, nog verdere persoonlijke ontwikkeling en uiteindelijk de bonus van een relatie met je tweelingziel! Tenminste als je daarvoor
kiest. De keuze is aan jou. Als je echt de keuze maakt, zal jouw tweelingziel
automatisch volgen. Bekijk voor de fases de youtube video: Hoe herken je je tweelingziel.

PUNT 6.

Je hebt nog nooit zoveel onvoorwaardelijke liefde voor iemand gevoeld en gunt deze persoon de wereld. Wat diegene ook doet, je houdt er nog steeds van. Je verlangt van alles, maar je stelt geen voorwaarden aan jouw liefde voor die persoon. Je vergeeft je tweelingziel direct in het geval er iets is gebeurd.

PUNT 7.

Vrienden en familie zullen jullie vaak goed bij elkaar vinden passen. Ze vinden jouw tweelingziel vaak aardig en een goede match. Soms zien zij al eerder dat hier een relatie uit voortkomt dan de mannelijke tweelingziel zelf. Ze zien het ook vaak wanneer de mannelijke tweelingziel nog in een relatie zit die niet goed is voor hem of haar.

PUNT 8.

Opvallende toevalligheden in namen, geboortedata, woonplaatsen of andere dingen. Dit hoeft overigens niet en het valt je ook niet altijd op, of je weet het gewoonweg niet. En kom je er pas veel later achter.

PUNT 9.

Je ziet synchroniciteiten of dubbele getallen. Je kunt dit ook met een karmische soulmate ervaren. In dat geval zit je op de tweelingzielen reis en leer je lessen voor jouw twin soul union. Dus vertrouw altijd op je gevoel en je hart. Voel je vooral niet schuldig, want ook jouw karmische soulmate verdient ware liefde. Loslaten is soms het meest liefdevolle wat je kunt doen.

PUNT 10.

Je steunt elkaar. Jouw tweelingziel zal jou altijd bewust of onbewust stimuleren om jezelf persoonlijk te ontwikkelen, te groeien of anderen te inspireren. Denk aan het maken van een promotie, het schrijven van een boek of een opleiding volgen. Jouw tweelingziel kan zelf niets met het concept ‘tweelingzielen’ hebben of jullie relatie niet willen ‘labelen’. Dit doet niets af aan de liefde die de mannelijke tweelingziel voor jou heeft.

PUNT 11.

Je hebt niet te maken met enorme escalaties. Natuurlijk kun je van mening verschillen of ruzie maken, maar ruzies duren nooit lang. Zeker wanneer je heelt, brengt elke trigger jullie dichter bij elkaar. Je kan in feite niet echt boos zijn op elkaar. Je kunt veel meer hebben van je tweelingziel dan van anderen. Bij anderen zou het een dealbreaker zijn, bij je twin soul niet. Hoe langer je samen bent, hoe meer harmonie en hoe meer je een eenheid bent.

PUNT 12.

Je kunt alleen in relatie komen met je twin soul als je eerst zelf gelukkig
bent. En niet andersom. Je maakt hierbij eerst contact met het hogere en vindt
daarin geluk. Hierbij heb je een positief gevoel over relaties en jezelf. Van jezelf
houden en één zijn met jezelf volgt hierdoor en beb je een magneet voor
je tweelingziel. Je tweelingziel zal altijd onbewust je oude wonden naar boven halen, totdat jij in je kracht staat. Wil je in je kracht komen? Meld je dan aan voor Twin soul school. Begin bij module 1. Balans.

Alles is terug te lezen in het handboek: Zo kom je samen met je tweelingziel: het handboek voor onvoorwaardelijk liefde.

One Response

Geef een reactie