De 12 wetten van karma op de twin soul journey

Karma… Iedereen kent het. Het wordt vaak uitgelegd als bad karma… dat je gestraft wordt als je iets doet wat eigenlijk niet mag. Karma is een woord uit het Sanskriet. Het betekent actie, reactie. Het maakt niet uit welk geloof je hebt. Je hebt hoe dan ook met karma te maken, of je het wilt of niet.. dus laat karma in je voordeel werken. Hier ontdek je hoe de 12 wetten van karma je twin soul journey beïnvloeden en kunnen veranderen.


1. De wet van oorzaak en gevolg
Wat we zaaien, dat oogsten we. Soms duurt het wat langer, soms korter. Hoe dan ook, je gaat oogsten. Affirmeer wat je wenst met liefde en vanuit liefde voor jezelf. Geef dagelijks energie aan wat je wil. Je zal oogsten. Geef je liefde en aandacht aan de relatie met je tweelingziel, dan is liefde en aandacht wat je krijgt. Gun je jezelf of anderen deze liefde niet, dan zal je deze liefde niet ontvangen. Doe je dingen bij anderen die jezelf niet wil, dan krijg je dat terug. Wat je tegen en over een ander zegt, krijg jezelf in je leven.

Affirmatietip… Ik doe, denk en zeg waar ik energie van krijg.

2. De wet van creatie  
Het leven overkomt ons niet zomaar. We creëren het zelf. Je bent zelf de creator van jouw leven. We zijn één met het universum en kunnen dus co-creëren. Wat jou nu omringt, heb je gecreëerd. Creëer vanuit de juiste intentie en je zult meer mooie dingen ontvangen dan je zelf kan bedenken.

Affirmatietip… Ik doe, denk en zeg waar ik energie van krijg.

3. De wet van acceptatie
Weerstand houdt stand. Wat we niet accepteren, blijft bestaan. Als we iets weigeren te accepteren in ons leven, of er aversie tegen hebben, dan blijft het in ons leven bestaan. Wanneer we iemand als gemeen of onaardig zien, of gefocust zijn op negativiteit, zijn we niet gefocust op onze hogere staat van bewustzijn.

Affirmatietip… Ik doe, denk en zeg waar ik energie van krijg.

4. De wet van groei

Alles is een spiegel, een reflectie van jezelf. Ze zeggen ook wel, het leven is een echo van je gedachten en je acties. Om te groeien, zullen we zelf moeten veranderen en niet de mensen, plaatsen of dingen om ons heen. We kunnen alleen onszelf veranderen. Als je zelf vanuit je hart verandert, verandert je buitenwereld en dus je leven. First within, than without.

Affirmatie van de dag… Ik doe, denk en zeg waar ik energie van krijg.

5 . De wet van verantwoordelijkheid
Altijd wanneer er iets niet in alignment is met je gewenste eindresultaat, dan zijn we zelf nog niet in alingnment. We mogen dan leren om verantwoordelijkheid te nemen over ons eigen leven. Het leven ons niet laten overkomen, maar zelf degene ZIJN wat we willen aantrekken. Want we krijgt niet wat we willen, maar wie we in essentie zijn.

Affirmatietip… Ik doe, denk en zeg waar ik energie van krijg.

6. De wet van verbinding

Alles is energie en alles is verbonden. Daarom zijn deze 12 wetten van karma onderdeel van de Energy webinars in Twin Soul School. Al denken we soms dat het onbelangrijk is wat we nu doen. Dat is het niet. Elke stap telt, want elke stap leidt tot een volgende stap. Hoe je nu leeft, heb je eerder in je leven besloten. En wat je nu besluit, zo zal je toekomst zijn. Alle stappen zijn nodig om je doel te bereiken. En als jij leeft in het eindresultaat zal het universum alle schaakstukken bewegen om dat eindresultaat voor jou mogelijk te maken.

Affirmatietip… Ik doe, denk en zeg waar ik energie van krijg.

7. De wet van focus

Je kunt geen twee heren dienen stond in de bijbel. Dat betekent; je kunt niet de essentie van angst en liefde tegelijk dienen. Mensen met een minder fijn leven hebben voor de route ‘angst’ gekozen. Elk moment kun je opnieuw kiezen voor de route ‘liefde’. Je krijgt meer focus als je dingen die vaak terugkomen in je leven met aandacht doet. Zoals de was doen, koken, een gesprek met je geliefde. Geef je geliefde(n) 100% aandacht. Dan voelt je geliefde zich gezien en gehoord en train jij je focus.

Affirmatie van de dag… Ik doe, denk en zeg waar ik energie van krijg.


8. De wet van geven

Wanneer je ergens oprecht in gelooft, geef het dan de energie die daarbij past. Wanneer je iets met liefde geeft zonder iets terug te willen ontvangen van die persoon, krijg je het linksom of rechtsom terug (maar daar doe je het dus niet voor). Lead by example. Geven maakt gelukkig. Wees een voorbeeld van waar je in gelooft. Je daden zijn dan in lijn met je woorden. Dat wil niet zeggen dat je alles maar gratis weggeeft. Je geeft iets waar mensen echt iets aan hebben. Je voegt waarde toe. Willen mensen iets wat jij hebt waar jij iets van waarde voor terug ontvangt, dan is automatisch ook liefdevol geven aan jezelf.

Affirmatie van de dag… Ik doe, denk en zeg waar ik energie van krijg.


9. De wet van ’t nu
Soms halen we oude koeien uit de sloot. Heel verleidelijk, maar wanneer we dat doen, nemen we het verleden mee in onze toekomst. Of we maken tientallen doemscenario’s wat er mogelijk in de toekomst kan gebeuren waar we ons in het nu al zorgen over maken. Dat belemmert ons om in het nu te genieten en nieuwe dromen te creëren en te realiseren.

Affirmatietip… Ik doe, denk en zeg waar ik energie van krijg.

10. De wet van verandering
Wanneer we onze patronen niet veranderen dan blijven dingen in ons leven zich herhalen. De lessen worden steeds heftiger. Net zo heftig, totdat het echt niet meer gaat en we wel móeten veranderen. Dat zie je ook vaak met ziektes. Je lijf krijgt het steeds zwaarder te verduren, totdat je wel moet veranderen. Wees het voor. Zie de les op tijd en zet de verandering in.

Affirmatietip… Ik doe, denk en zeg waar ik energie van krijg.

11. De wet van geduld
Eerst de inspanning, dan de ontspanning. We zeggen het vaak tegen onze kinderen en doen het zelf soms ook. Je geniet dan meer van de beloning. Je voelt je voldaan en je mag ook echt genieten. Voor een relatie met je tweelingziel heb je een lange adem en veel doorzettingsvermogen nodig, maar je wordt ervoor beloond met onvoorwaardelijke liefde en dat is het helemaal waard. Wil je support op je twin soul journey? Kijk naar de link om jaarlid 1 te worden en alle 13 modules te ontvangen. Je komt in union en meestal op een moment dat je het niet verwacht.

Affirmatietip… Ik doe, denk en zeg waar ik energie van krijg.

12. De wet van inspiratie
Elke individuele bijdrage is een bijdrage aan het collectief. Jouw liefdevolle bijdrage brengt inspiratie aan het collectief. Iedereen is uniek is en kan haar eigen unieke bijdrage leveren. Vraag jezelf af… hoe kan ik vandaag een voertuig van liefde zijn? Wat is my ‘big thing of the day’ die bijdraagt aan mijn missie. Als je dat elke dag doet, dan leef je je missie.

Affirmatie van de dag… Ik doe, denk en zeg waar ik energie van krijg.

Tip:
Energy oil: de olie van energie en overvloed. Doe een paar druppels onder je voeten en affirmeer: ik doe, denk en zeg waar ik energie van krijg. Ik sta open voor liefde en overvloed. Deze olie ontvang je kado bij kwartaal 3 of het jaarlid van twin soul school. Los te verkrijgen via deze link.

Tot slot?
Heb je bad karma gecreëerd en heb je daar nu spijt van? Geen nood. Je bent mens. Verontschuldig je aan iedereen aan wie je sorry moet zeggen. In persoon of in de energie. Geef vanaf nu liefde aan iedereen die je tegenkomt. Wees geduldig en positief. En vooral…; doe, zeg en denk dingen waar je energie van krijgt.

Karma challenge.
Kies de komende 21 dagen de woorden en daden die passen bij Union Energy.

With Soul LoVe
Lorraine Vesterink

#karma, #12wettenvankarma, #tweelingziel

Geef een reactie