Bewandel je EIGEN pad naar union

Michelle Obama gaf ons ooit een krachtige boodschap: Wees trouw aan jezelf en vertrouw alleen op je eigen capaciteiten, niet op anderen of externe zaken. Deze les heeft veel betekenis in de zoektocht naar onze tweelingziel.

Laat me een verhaal delen over een van onze studenten in onze Twin soul school. Ze woonde in Brussel, België, maar besloot met haar soul mate naar Londen te verhuizen. Ze maakte offers door haar huis, baan, familie en vrienden achter te laten, en het leek alsof niets haar gelukkiger kon maken dan bij haar geliefde partner te zijn. Samen kregen ze twee prachtige kinderen.

Maar na verloop van tijd knaagde er iets aan haar en begon ze haar oude leven in Brussel en haar vrienden te missen. Ze voelde zich ook eenzaam omdat ze geen familie in de buurt had. Op dat moment ontmoette ze haar ziel. Hij liet haar compleet en vrouw voelen. Hoewel ze diep van haar soul mate hield en geloofde dat hij de beste en mooiste man was, besefte ze dat een soul mate relatie niet per se levenslang hoeft te zijn. Het kan vervulling en begeleiding bieden in het begin. Bijvoorbeeld, een soul mate kan je richting geven naar een nieuw leven, baan, huis of zelfs een ander land dat in lijn is met jouw pad. Terwijl een soul mate relatie een leven lang kan duren, wordt het moeilijk om de liefde van een tweelingziel te weerstaan, omdat het een compleet andere soort liefde is, onvoorwaardelijke liefde.

Tweelingziel-liefde leidt je niet noodzakelijk naar externe veranderingen zoals een nieuw huis of een nieuwe baan, hoewel je tweelingvlam je ongetwijfeld zal aanmoedigen en ondersteunen bij elke beslissing die je neemt. Uiteindelijk ben jij degene die de keuzes maakt. Een tweelingziel zal je inspireren om de beste versie van jezelf te worden, om jezelf volledig te omarmen en onvoorwaardelijk van jezelf te houden voordat je in eenheid komt.

Dus, wat moet je nu kiezen?
Ongeacht je keuze, onthoud de woorden van Michelle Obama: Bewandel je eigen pad! Vertrouw niet op een soul mate, broer of zus, of een karmische partner. Vertrouw niet op een huis, hypotheek, verhuurder, baas, kinderen, ouders, een leraar, coach of zelfs NIET op je tweelingziel.

De enige persoon waar je echt op moet vertrouwen, ben je zelf. Je bent afhankelijk van je eigen flexibele en creatieve geest! Dat is de krachtige boodschap van deze woorden. De meeste mensen realiseren zich niet dat ze de leiders zijn van hun eigen leven. Ze hebben de kracht om hun eigen pad te kiezen.

Je hebt de kracht in je om alles te creëren wat je wilt, inclusief de eenwording met je tweelingziel. Dat is het inspirerende deel van deze boodschap. De meeste mensen realiseren zich niet dat zij de leiders zijn van hun eigen leven. Ze hebben de kracht om hun eigen pad te kiezen. Jij hebt de kracht in je om alles te creëren wat je verlangt, inclusief de relatie met je tweelingziel. Dat is het geheim van de tweelingzielreis: Jij bezit de kracht en je tweelingziel-relatie zal als een bonus komen wanneer je een basis van persoonlijk geluk hebt opgebouwd.

Vele van mijn studenten hebben hun leven getransformeerd met onze speciale module genaamd Blijschrijven. Persoonlijk heb ik mijn verlangens opgeschreven, inclusief samenkomen met mijn tweelingziel voor de kerst, vier maanden voordat het daadwerkelijk gebeurde! Als je meer wilt weten over hoe ik met Blijschrijven ben begonnen, hoe ik het nog steeds gebruik, en hoe jij ook je droomleven kan creëren inclusief de relatie met je tweelingziel.

Liefs !

Lorraine

Geef een reactie